Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
no, kdyby to ten empík dostal na dveře, tak parkuje na invalidech...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ženská jezdí u Tesca a hledá kde zaparkovat. Levým ramenem si drží tydlyfoun na uchu, levou rukou řídí a pravou krmí z flašky děcko ve vajíčku na místě spolujezdce... Kysucké Nové Mesto a je to jasné.
rytmus pár hodin před zveřejněním té bouračky dával IG story jiného GTRka a dělal si prdel z nějakého chlapa ale šak má to havarijnu ne?
zas u toho týpka s M3 lze ocenit prakticky okamžitou sebereflexi
zas u toho týpka s M3 lze ocenit prakticky okamžitou sebereflexi
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Pan Řidič
s 1,3 promile zas neni tak tazke byt uprimny
Já pro tyhle ožralé psychopaty pochopení nemám. Nejde mi ani tak o to, že sedne za volant pod vlivem, ale že jede jak piča.Proč za to leze ožralý, když nedokáže ovládat svoje pohyby?!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zde je ale jediná účinná metoda - amputace končetin nebo lobotomie...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tam je hlavně problematické, že pod vlivem tak jezdí pravidelně a vědomě a už mají vymyšlené a tisíckrát ověřené trasy, kudy jet, aby na hlídku nenarazili. Klidně objedou celou čtvrť a dokud nedojde k nehodě, tak takhle jezdí i několikrát týdně a prochází jim to celý život.
Hospoda-domů. Pak do práce se zbytkáčem a v práci si cvaknou a domů zase oklikou pod vlivem a ještě jsou za hrdiny.
Hospoda-domů. Pak do práce se zbytkáčem a v práci si cvaknou a domů zase oklikou pod vlivem a ještě jsou za hrdiny.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Já bych v tom nehledal až takovou vědu. Řidičák mám přes 10 let, v poslední době najezdím okolo 50tKm/rok; relativně dost večer a v noci; bydlím v kraji, kde je s alkoholem všeobecně problém a pokud si dobře vzpomínám, tak jsem nedýchal ještě ani jednou.
Ve vzdáleném příbuzenstvu mám člověka, který nulovou hladinu chápe jako dobře míněnou radu nikoliv pravidlo. Řídí přes 30 let a také bez kontroly a bez jediného problému.
Osobně si nemyslím, že je potřeba hledat "ověřené trasy" pokud člověk nejezdí jako debil, tak je pravděpodobnost namátkové kontroly blízká nule.
Ve vzdáleném příbuzenstvu mám člověka, který nulovou hladinu chápe jako dobře míněnou radu nikoliv pravidlo. Řídí přes 30 let a také bez kontroly a bez jediného problému.
Osobně si nemyslím, že je potřeba hledat "ověřené trasy" pokud člověk nejezdí jako debil, tak je pravděpodobnost namátkové kontroly blízká nule.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Pze ne.
Ale je pravda, že ti pod vlivem jdou té kontrole naproti... Spáchají většinou banální dopravní přestupek.
Ale je pravda, že ti pod vlivem jdou té kontrole naproti... Spáchají většinou banální dopravní přestupek.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time