VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
Ahoj kucí,
Jsem tu novej, tak doufám, že jsem trefil správnou sekci, a snad nezakládám duplicitní téma.
Proč tu ale jsem. Sháním svoje první auto, a nemůžu se rozhodnout. V podstatě chci něco na rozježdění, s tím, že uvidím, jestli později koupím něco dražšího. V tuhle chvíli hledám auto do 35 tisíc (za pojízdné auto s výhledem investic do dodělků později), pokud možno menší, ideálně 3-dvéřové, pokud možno automat.
Nějak jsem se zakoukal do Golfu II. Všichni mě odrazují (náklady, bezpečnost,..), ale nějak mě to k němu táhne víc než k Puntu nebo AR156. A nenapadá mě, kde jinde se zeptat na zkušenosti, než tady.
Mám vyhlídlý Golf Mk2 1.6 PN GL s automatem z roku ‘89. Problém? Rez, únik oleje z rozvodovky, a propadlá STK. Šli byste do toho? Chtěl bych na to dát hezká kola a časem to dát nějak do pucu.
Je třeba možnost zbavit auto rzi? Viděl jsem fotky a videa, kdy se z karoserie všechno sundá, vyvaří se rez a znovu se přelakuje. To předpokládám stojí ranec, že? A rozvodovka asi to samé..
Nevím, jestli někdo odpoví, ale doufám v alespoň jeden hlas, který mě podpoří v koupi ))
Díky za každou odpověď, mějte se.
Jsem tu novej, tak doufám, že jsem trefil správnou sekci, a snad nezakládám duplicitní téma.
Proč tu ale jsem. Sháním svoje první auto, a nemůžu se rozhodnout. V podstatě chci něco na rozježdění, s tím, že uvidím, jestli později koupím něco dražšího. V tuhle chvíli hledám auto do 35 tisíc (za pojízdné auto s výhledem investic do dodělků později), pokud možno menší, ideálně 3-dvéřové, pokud možno automat.
Nějak jsem se zakoukal do Golfu II. Všichni mě odrazují (náklady, bezpečnost,..), ale nějak mě to k němu táhne víc než k Puntu nebo AR156. A nenapadá mě, kde jinde se zeptat na zkušenosti, než tady.
Mám vyhlídlý Golf Mk2 1.6 PN GL s automatem z roku ‘89. Problém? Rez, únik oleje z rozvodovky, a propadlá STK. Šli byste do toho? Chtěl bych na to dát hezká kola a časem to dát nějak do pucu.
Je třeba možnost zbavit auto rzi? Viděl jsem fotky a videa, kdy se z karoserie všechno sundá, vyvaří se rez a znovu se přelakuje. To předpokládám stojí ranec, že? A rozvodovka asi to samé..
Nevím, jestli někdo odpoví, ale doufám v alespoň jeden hlas, který mě podpoří v koupi ))
Díky za každou odpověď, mějte se.
Re: VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
U používaného auta se rzi trvale zbavit nejde. Staré auto s propadlou STK je díra na peníze a na práci a nová kola to věru nespraví. Nebrat, v žádném případě.
Jako uživatel automatů (mám je ve všech autech) bych ale na rozježdění doporučil manuál.
Jako uživatel automatů (mám je ve všech autech) bych ale na rozježdění doporučil manuál.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
to je nejakej masochismus ne toto
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Chlapi, díky za reakci. A co byste mi tedy doporučili? Manuálu bych se vážně raději vyhnul; jsem fakt nešikovnej, v autě se spojkou bych naboural spoustu ostatních aut, a ještě bych nikam nedojel.
Jestli myslis ze automat udela rozdil nabourani dalsich aut a nedojeti nikam, tak to je mozna lepsi jezdit taxikem, sockou nebo cimkoliv jinym nez prave autem at uz jakymkoliv
Pravda vyděsí
Doporucili… Cokoli v dobrem stavu, tj. ne 30 let stare, ne rezave, ne s unikem oleje, ne bez STK.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Proč chce dřevák jezdit autem ? Sorry,ale to nemáš vůbec chuť se něco naučit,či tomu přijít na kloub,to nemáš auta rád,nebo jste dnešní generace takoví ignoranti a dřevácí ? KUWA ? Auto za 30 litrů si koupí kluk ,co je v garáži pečenej,vařenej a ne kluk co o tom ví kulový.Hol1c píše:Chlapi, díky za reakci. A co byste mi tedy doporučili? Manuálu bych se vážně raději vyhnul; jsem fakt nešikovnej, v autě se spojkou bych naboural spoustu ostatních aut, a ještě bych nikam nedojel.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Podepisuju, Felicia je v techto cenovych vodach porad relevantni. Bourat v ni nechces, ale i tak co do bezpecnosti nebude horsi nez obstarozni Golf a reznout nebude vic. Vsechny dily na ni stoji v radech stokorun. Kdyz je v rozumnem stavu, je radost s ni jezdit, tak bezprostredni reakce na ovladani nabizi dnes jen hardcore sportaky, coz je trochu paradox.Stepan píše:feldu
Dale napr Fiat Punto je na trhu dost podhodnoceny, s levnymi dily.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
takovyhle jelita mi pak asi odiraj kazdej mesic auto na parkovisti a snazej se me zabit na skutru
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw