BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jerry
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od jerry »

V tom máš pravdu. Já si taky často užívám pocitu, že mohu, ale nechci. Opak chci, ale nemohu, je určitě víc stresující ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A to še oklikou asu dostávame i k pocitům pp :D Mít už třetí motor, bude asi krapet stresující...zejména pro kovaného strojaře.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Čtvrtý... 8-x
:ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Ono "můžu, ale nechci" je už limitujici faktor pro spoustu lidí, včetně pp. Špatně na tom s penězi asi nebude a kdyby 330i bylo N/A R6 místo 2.0T, možná by to už dávno koupil a nepodstupoval tuhle komedii. Možná by jim i ten flastr za produkci CO2 klidně vykešoval.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A ještě k tématu: pokud si někdo nemůže, jakože fakt nemůže, dovolit 530d a skončí v 320d, tak je s ním něco špatně. V době operaku, leasingu, ročních aut (...) se těch 1,5 s DPH jeví vyloženě směšných.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

PP kasli probuh na vymeny motoru, kosmos ti rika, ze mas poridit tohle :x :

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 20a43c2ce2
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

Stepan píše:A ještě k tématu: pokud si někdo nemůže, jakože fakt nemůže, dovolit 530d a skončí v 320d, tak je s ním něco špatně. V době operaku, leasingu, ročních aut (...) se těch 1,5 s DPH jeví vyloženě směšných.
Vážně?
Přijde Ti nová 530d dosažitelná stejně jako 320d?
Možná se špatně dívám, ale vidím tam cenový rozdíl :-)

To je vlastně stejné, jako bych řekl, že ten, kdo si nemůže dovolit LaFerrari a skončí u F488, je na tom špatně B-) :D

Vždy skončíš u auta, které Ti nejen v něčem musí vyhovovat a volíš ho vyhovující ke svým potřebám, ale také u toho, které je pro Tebe dostupné finančně.
Jako se pro Tebe zdají špatní lidé jezdící v 320d, protože si přeci měli koupit 530d, to stejné si mohou myslet jiní lidé o lidech jezdících v 530d, protože měli jezdit v 750Li přeci.

Just my 2 cents =;
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

řidičBOB píše:podle mne jsou problémem ti, co by rádi do prémie přesedli, ale blbě se učili a tak o tom alespoň melou blbosti...
což není můj případ, jestli to má být narážka na mě... I když ve škole jsem zrovna neexcoloval, to zas přiznat můžu
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Joe: jsem to myslel malicko jinak :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Vrooom píše:PP kasli probuh na vymeny motoru, kosmos ti rika, ze mas poridit tohle :x :

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 20a43c2ce2
Někdy je ale potřeba se vzepřít i kosmu a paličatě si to udělat podle svýho (v tomhle pp chápu).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět