Dnešní "prémie" je jen past na lidi, kteří jsou ochotni to "zdání lepšího" zaplatit, nic víc. Možná proto nechce PP nic nového, ale bohužel má i tak smůlu.janjan píše:není nad to, když má člověk prémii, kde se na ničem nešetřilo, vše je spolehlivé, léta fungující, bez obav, že ho auto někde nechá a že bude muset každou chvíli do servisu...
BMW Divize
Re: BMW Divize
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ale notak... je potreba rozlisovat premii a premii, problem jsou prave ti, co si mysli ze koupí 320d za 800 tisic presedli na premii...jerry píše:Dnešní "prémie" je jen past na lidi, kteří jsou ochotni to "zdání lepšího" zaplatit, nic víc. Možná proto nechce PP nic nového, ale bohužel má i tak smůlu.janjan píše:není nad to, když má člověk prémii, kde se na ničem nešetřilo, vše je spolehlivé, léta fungující, bez obav, že ho auto někde nechá a že bude muset každou chvíli do servisu...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podle mne jsou problémem ti, co by rádi do prémie přesedli, ale blbě se učili a tak o tom alespoň melou blbosti...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
.... kopíruju svou úvahu z bmwklubu, vlákna o N53B30:
Já si spíš myslím, že na to QA kálí, bo N/A motory už sou neska vlastně na černé listině EU a tak to "podporujou" tím, že dělají nekvalitu aby Staromilské a zpátečnické) nadšence jako su já znechutili a donutili koupit foukátko. Mně ale nedonutí, já to jen tak nevzdám... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neviděl bych to tak jednoznačně. Často, ti jimž není shůry dáno, vidí spásu svého ega v koupi tzv. prémiového auta. Naopak plno movitých a inteligentních lidí ho nemá. Třeba i proto, že na sebe nechtějí upozorňovat.řidičBOB píše:podle mne jsou problémem ti, co by rádi do prémie přesedli, ale blbě se učili a tak o tom alespoň melou blbosti...
A navíc je ta slavná německá trojka, často na operák, opravdu symbolem majetku? Když 90% je v konfiguraci, jak píše Bond? To znamená v nejnižší výbavě a hlavně v naftě, aby se ušetřilo. Ale je tam vrtule, hvězda nebo 4 teplé kroužky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jak psal Bond - 20d určině není prémie, ať je to v čemkoliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
4Jerry / to nikdo nerozporuje Ja znam treba ve Švajcu majitele svého času rodinné firmy co nám dodávaly stroje. Stroje byly klasicky švýcarsky drahé. No a u toho by člověk čekal prémiovku a vono ne. Měl tu Škoda Scout nebo jak se to jejich první 4x4 jmenovalo. A byl spokojenej.
A sníh tam (Langnau im Emmental) opravdu mají
A sníh tam (Langnau im Emmental) opravdu mají
Citroen C4 GP
BOB: No právě. 90% lidí koupí prémii, aby dokázali, že na to mají, a pak tam dají dvoulitr diesela, aby ušetřili. A tím se provaří. Protože buď na to mám a chci to zaplatit a pak tam dám i pořádný motor. Ale jak říkám, jsou i tací, co mají, ale nechtějí. Protože touhle politikou "prémie pro všechny" vlastně prémii úplně zkopromitovali.
rhinos: O tom žádná. Jak píšu v jiném vlákně, včera jsme odjížděli ze Švajcu. Majitelka hotelu úplně v klidu Octavia 4x4. A má přitom v kešeni a směje se Germánům, co mají ty prémie na operák.
rhinos: O tom žádná. Jak píšu v jiném vlákně, včera jsme odjížděli ze Švajcu. Majitelka hotelu úplně v klidu Octavia 4x4. A má přitom v kešeni a směje se Germánům, co mají ty prémie na operák.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taky znám pár takových, co na to mají, ale jezdí třeba v Supu nebo Passatu.
Ale ono je to spíše minorita. Ta skupina, o které jsem psal, je vcelku početná. Pamatuj, že se bavíme o CZ a ne o krajině, ve které převážně žiješ Ty
Ale ono je to spíše minorita. Ta skupina, o které jsem psal, je vcelku početná. Pamatuj, že se bavíme o CZ a ne o krajině, ve které převážně žiješ Ty
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time