BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
jerry
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od jerry »

janjan píše:není nad to, když má člověk prémii, kde se na ničem nešetřilo, vše je spolehlivé, léta fungující, bez obav, že ho auto někde nechá a že bude muset každou chvíli do servisu...
Dnešní "prémie" je jen past na lidi, kteří jsou ochotni to "zdání lepšího" zaplatit, nic víc. Možná proto nechce PP nic nového, ale bohužel má i tak smůlu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jerry píše:
janjan píše:není nad to, když má člověk prémii, kde se na ničem nešetřilo, vše je spolehlivé, léta fungující, bez obav, že ho auto někde nechá a že bude muset každou chvíli do servisu...
Dnešní "prémie" je jen past na lidi, kteří jsou ochotni to "zdání lepšího" zaplatit, nic víc. Možná proto nechce PP nic nového, ale bohužel má i tak smůlu.
ale notak... je potreba rozlisovat premii a premii, problem jsou prave ti, co si mysli ze koupí 320d za 800 tisic presedli na premii...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

podle mne jsou problémem ti, co by rádi do prémie přesedli, ale blbě se učili a tak o tom alespoň melou blbosti...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

.... kopíruju svou úvahu z bmwklubu, vlákna o N53B30:
Já si spíš myslím, že na to QA kálí, bo N/A motory už sou neska vlastně na černé listině EU a tak to "podporujou" tím, že dělají nekvalitu aby Staromilské a zpátečnické) nadšence jako su já znechutili a donutili koupit foukátko. Mně ale nedonutí, já to jen tak nevzdám... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Počkej, až Ti jednou řeknou, že už neni sú :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše:podle mne jsou problémem ti, co by rádi do prémie přesedli, ale blbě se učili a tak o tom alespoň melou blbosti...
Neviděl bych to tak jednoznačně. Často, ti jimž není shůry dáno, vidí spásu svého ega v koupi tzv. prémiového auta. Naopak plno movitých a inteligentních lidí ho nemá. Třeba i proto, že na sebe nechtějí upozorňovat.

A navíc je ta slavná německá trojka, často na operák, opravdu symbolem majetku? Když 90% je v konfiguraci, jak píše Bond? To znamená v nejnižší výbavě a hlavně v naftě, aby se ušetřilo. Ale je tam vrtule, hvězda nebo 4 teplé kroužky ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jak psal Bond - 20d určině není prémie, ať je to v čemkoliv.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

4Jerry / to nikdo nerozporuje :) Ja znam treba ve Švajcu majitele svého času rodinné firmy co nám dodávaly stroje. Stroje byly klasicky švýcarsky drahé. No a u toho by člověk čekal prémiovku a vono ne. Měl tu Škoda Scout nebo jak se to jejich první 4x4 jmenovalo. A byl spokojenej.
A sníh tam (Langnau im Emmental) opravdu mají :D
Citroen C4 GP
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

BOB: No právě. 90% lidí koupí prémii, aby dokázali, že na to mají, a pak tam dají dvoulitr diesela, aby ušetřili. A tím se provaří. Protože buď na to mám a chci to zaplatit a pak tam dám i pořádný motor. Ale jak říkám, jsou i tací, co mají, ale nechtějí. Protože touhle politikou "prémie pro všechny" vlastně prémii úplně zkopromitovali.

rhinos: O tom žádná. Jak píšu v jiném vlákně, včera jsme odjížděli ze Švajcu. Majitelka hotelu úplně v klidu Octavia 4x4. A má přitom v kešeni a směje se Germánům, co mají ty prémie na operák.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Taky znám pár takových, co na to mají, ale jezdí třeba v Supu nebo Passatu.
Ale ono je to spíše minorita. Ta skupina, o které jsem psal, je vcelku početná. Pamatuj, že se bavíme o CZ a ne o krajině, ve které převážně žiješ Ty ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět