Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
To už asi ne... Teď jich je přesně tak akorát, že když jí dávám za uši tak je to jen kousek za hranou toho co bych asi tak ještě na okresce měl .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Gratulace, užívej si to. Já si miaty taky nemůžu vynachválit. Můžu říct, že na pěkné okresce je to návykové. A klidně se přiznám, že posunout ty zážitky do podstatně vyšších rychlostí bych už měl bobky. Proto měnit nehodlám.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jsem to byl testnout v Mostě a sice to jede znatelně líp a má to o dost víc gripu, ale provoz byl neskutečnej. První stint v půlce olej na cílovce v brzdný zóně - za mnou točící se Radical ve 200kmh (fakt výživný vidět tohle ve zpětným zrcátku, jsem málem neuhlídal trenky ) a ve druhým strašná koncentrace rychlých závoďáků a furt jsem musel někoho pouštět, abych moc nezavázel. Nejlepší čas jsem "jen" vyrovnal, asi budu muset investovat do coachingu - nějak nemůžu přijít na to co udělat líp. Ale "fighty" to nebyly špatný . Tu dva krátký sestřihy:
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
I když sem sociál tak čekám na letadlo v Erste premier lounge a je to docela cool
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jarka: pekne ti to jede, nejen v zatackach.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mattone: já vždycky když se omylem dostanu do nějakého tkaového posh prostoru, tak je mi nějak špatně od žaludku, prostě se v tom necítím
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mám to také tak. Raději rodinný hotýlek s osobním přístupem než luxusní pětihvězda v Interlaken či Zermattu. A že jsem oboje několikrát na účet hostitele vyzkoušel.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jarka: Pěkně ti to jede. Myslím, že hodně spolujedoucích žaslo. Ale je to taky hodně moc o řidiči. A ty to v paži máš. Btw to jsi jí tak dával i v těch vedrech?
Ještě něco málo bych ale rád ubral, ale už to jde fakt těžce. Byl jsem tam teď třikrát po sobě a čas více-méně pořád stejný a ať měním co měním tak žádný zlepšení. Jinak včera bylo příjemně pod mrakem a teplota "jen" kolem 25°C - dokonce ani teploměr se nehnul. Takže z tohohle pohledu mě jí líto nebylo. Jen mi pak něco bouchalo na kole, ale to se pak ukázalo že byl velký žmolek gumy nalepený na disku. Co mě překvapilo je vliv střechy na rychlost - na cílovce to v průměru dělalo 5 kmh, asi budu muset příští rok zkusit pár kol na Ringu se střechou nahoře...
Poudám, ňáký koně by to chtělo
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz