Původně to měla být MX5 ND, nakonec to je GT86
Re: Mazda MX5 ND
myslel sem japanovy blaboly. koukam ze mas kramy honziku. tak si vymen tampon a dej si pohov
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
mattonecz prvně by bylo lepší aspoň napsat na koho reaguješ a po druhé když nemáš nic přínosného, tak nechápu proč sem vůbec píšeš, protože doteď jsme tu řešili auta a každý aspoň přispěl něčím co věděl nebo si myslel, ale tvoje reakce opět degraduje tuhle diskuzi na stupidní hádání o blbosti a je to bezpředmětné. Nechápu proč mají lidi nutkání a tendenci psát k relativně rozumný diskuzi takový krávoviny, který jsou mě k ničemu. Já se tady chci něco dozvědět a o něčem poradit a nemám náladu ani chuť se tu hádat s nějakým tamponem.
Toyota GT 86 II, Mazda 6 kombi 165 PS 2017
Nereaguj na něj, optimální recept na prudiče.
Určitě bych Nissan minimálně vyzkoušel, třeba se ti zalíbí.
Určitě bych Nissan minimálně vyzkoušel, třeba se ti zalíbí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nevsimol som si ze by tu bola poziadavka na auto na drift. Mimoto 370Z ani tato disciplina rozhodne nie je cudzia a vdaka dostatocnemu vykonu ju ani netreba tolko prehovarat.
Naklady na prevadzku nebudu zasadne ine. Iste 3.7 nebude jazdit za 8, poistenie ci pneumatiky budu o cosi drahsie, ale riesit u auta na zabavu ci zoberie 8 alebo 11 litrov mi pride usmevne.
Naklady na prevadzku nebudu zasadne ine. Iste 3.7 nebude jazdit za 8, poistenie ci pneumatiky budu o cosi drahsie, ale riesit u auta na zabavu ci zoberie 8 alebo 11 litrov mi pride usmevne.
Já to chápu, že když si kupuješ auto na zábavu tak se nepočítá s tím, že nemáš na provoz. Jedno nové auto mám - rodinné mazdu 6 v kombíků a potřebujem do rodiny druhé auto a mě napadlo, proč bych si nekoupil něco zábavného než nějakou hnusnou nákupní tašku jen proto, že je levná a moc nežere. Jenže zase tak moc si vyskakovat nemůžu abych řekl jo nissan je super 3,7 šestivál, beru ho a pak zjistil, že mi nezbývá na benzín, protože většinu volných prostředků budu dávat do rodiny. Chci zábavnou zadokolku s kterou budu jezdit denně do práce a ve volných chvílích třeba na výlety než bude dítě a podobně, taky se pobavit klasickou koncepcí a naučit se za volantem něco nového. Nejlevnější na provoz mě vychází miata, pak BRZ a nakonec Nissan. Nissan mě nejvíce láka právě kůli motoru, BRZ je relativně prostorné na požadovanou třídu a je to takový zlatý střed, ale s tím že v ničem nevyniká a miata je prostě miniaturní boží roadster, ale zároveň nejmíň praktický ze všech což mě až tak moc nevadí, je to na zábavu a cestu do práce. Teď se jen rozhodnou co bude nejlepší volba
Ceny v Německu, kde by se auto kupovalo:
Nissan 370Z - 34 000 EUR v základu
Subaru BRZ - 33 000 EUR v základu
Mazda MX5 - 26 000 EUR v druhé nejvyšší výbavě a se 184 koňovým motorem
Z tohodle pohledu je jasně nejpříznivější miata, kde je ale trochu problém se zimou a absencí garáže, pokud by se uvažovalo o hardtopu, tak mě přijde 1000 euro navíc za Nissan jako relativně dobrá cena, když dostanete za to poctivý šestiválec se 328 koníkama, jenže pojistka bude zabiják a každé tři roky gumy podle stylu jízdy možná i každé dva roky plus 15 litrů na sto bude průměr asi u tohodle auta
Nissan 370Z - 34 000 EUR v základu
Subaru BRZ - 33 000 EUR v základu
Mazda MX5 - 26 000 EUR v druhé nejvyšší výbavě a se 184 koňovým motorem
Z tohodle pohledu je jasně nejpříznivější miata, kde je ale trochu problém se zimou a absencí garáže, pokud by se uvažovalo o hardtopu, tak mě přijde 1000 euro navíc za Nissan jako relativně dobrá cena, když dostanete za to poctivý šestiválec se 328 koníkama, jenže pojistka bude zabiják a každé tři roky gumy podle stylu jízdy možná i každé dva roky plus 15 litrů na sto bude průměr asi u tohodle auta
Mám obavu, že pokud okusíš zátah Nissanu, tak to bude mít MX5 sakra těžké. Byla by to moje volba.
Nevím kolik s autem plánuješ ročně jezdit, ale ve spotřebě to bud +2-3l, pojištění bych neřek, že bude nějak zásadně rozdílné, takže největší rozdíl bude v gumách. Pokud s tím nebudeš jezdit Gymkhanu, tak ti vydrží 20-30tkm taky.
Nevím kolik s autem plánuješ ročně jezdit, ale ve spotřebě to bud +2-3l, pojištění bych neřek, že bude nějak zásadně rozdílné, takže největší rozdíl bude v gumách. Pokud s tím nebudeš jezdit Gymkhanu, tak ti vydrží 20-30tkm taky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
sakra a to jsem si domluvil zkušební jízdu s Nissanem
No, to jsem teda zvědav na výsledek
A v případě Nissanu bych zkusil klidně pohledat 1-2 letý kousek, ať vyjde ekonomika
Takže z toho bude i dost dálnice, jednoznačně nejvhodnější kára.
A v případě Nissanu bych zkusil klidně pohledat 1-2 letý kousek, ať vyjde ekonomika
Takže z toho bude i dost dálnice, jednoznačně nejvhodnější kára.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3