Stojí Jaguár za to?
Re: Stojí Jaguár za to?
Bob: Co se ti na těch budíkách nelíbí? (sorry za kvalitu fotky, byl jsem to vyfotit teď ve tmě, s bleskem)
Spectral: Díky za obsáhlejší referenci. Příjemně mě překvapilo, že se Jag vrací ke sportovním kořenům. Poopravuji si názor
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: Jak kde, jak co. Takový E-Pace nemá ze sportovnosti Jagu skoro nic. Těžká svině (těžší než větší F-Pace) bez jakékoliv řidičské zajímavosti; F-Pace naopak tak marný není (samozřejmě v rámci třídy - SUV, která je nesportovní sama o sobě).
XE je víc než OK a F-Type je skvělý (platí pro verze S a R, v mých očích je dokonce S lepší než R); základní F-Type nebrat, je vykastrovaný například o samosvor.
XE je víc než OK a F-Type je skvělý (platí pro verze S a R, v mých očích je dokonce S lepší než R); základní F-Type nebrat, je vykastrovaný například o samosvor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
přijdou mi takové laciné na auto aristokratického vzezření...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
Malinko se občas ztrácím, proto se zeptám řidičBOB, co berete jako auto označované jako "prémie" jsou to již zminované BMW, či audi?
Pokud nevadí, že odpovím za Boba, tak prémií se typicky myslí právě tzv. německá trojka: Mercedes, BMW, Audi.
-
- Spolujezdec
Ah jasné, chápu, že v dnešním světě je to asi IN, ale zrovna tato prémie mi přijde tak extrémně běžná, denní a absolutně na každém rohu, že jen z tohoto důvodu se mi do nich nechce.
No každopádně pánové díky za váš čas a vysvětlení. Koukám, že mám před sebou ještě týdny rozhodování, neboť peníze to pro mě nejsou malé a je třeba si řádně promyslet v čem chce člověk vlastně jezdit a jestli by byl schopen to živit.
Ale přeci jen se zeptám na poslední věc a tou je pojištění. Rozumím tomu, že každá pojištovna má prostě jiné ceny a taktéž se to liší od věku řidiče.
Tak i tak bych se rád zeptal Spectrale, jsi schopen napsat aspon břibližnou cenu, kterou ročně platíš za pojištění? Popř. zůstal jsi u základního povinnýho, nebo máš havarijko, či povinný s přidaným pojištěním proti zvěři, či dopojištěná skla u auta?
Máš tedy 3.0 v6.
Díky za odpověd
No každopádně pánové díky za váš čas a vysvětlení. Koukám, že mám před sebou ještě týdny rozhodování, neboť peníze to pro mě nejsou malé a je třeba si řádně promyslet v čem chce člověk vlastně jezdit a jestli by byl schopen to živit.
Ale přeci jen se zeptám na poslední věc a tou je pojištění. Rozumím tomu, že každá pojištovna má prostě jiné ceny a taktéž se to liší od věku řidiče.
Tak i tak bych se rád zeptal Spectrale, jsi schopen napsat aspon břibližnou cenu, kterou ročně platíš za pojištění? Popř. zůstal jsi u základního povinnýho, nebo máš havarijko, či povinný s přidaným pojištěním proti zvěři, či dopojištěná skla u auta?
Máš tedy 3.0 v6.
Díky za odpověd
Na 30km s F-Type Rkem na suchý silnici první třídy nikdy nezapomenu
No ale na běžný ježdění bych to nechtěl. Je to dost únavný, jakmile se začne jenom trošku tlačit na pilu, je to hoooodně divoký . Nevím, jestli Sko není hodnější. Ale viděl jsem pár recenzní kde ho opravdu staví nad Rko
No ale na běžný ježdění bych to nechtěl. Je to dost únavný, jakmile se začne jenom trošku tlačit na pilu, je to hoooodně divoký . Nevím, jestli Sko není hodnější. Ale viděl jsem pár recenzní kde ho opravdu staví nad Rko
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan: eSko je právě hodnější, ono samozřejmě taky umí jezdit bokem, ale necpe to člověku i proti jeho vůli
The Nightmare: Pojištění mám kompletní, Allrisk havarijko+pov. Moje konkrétní částka pojistného ti asi moc neřekne, protože je silně závislá na pojistném limitu, tj. ideálně hodnotě auta, která se s každým rokem stáří mění. A ještě větší roli hrají osobní bonusy provozovatele a obchodní sleva. Přestože mám maximální bonus a slušnou obchodní slevu, pořád vychází pojištění na Jaguara dost draho, a to i ve srovnání s novými auty německé trojky. Nevím teda proč, ale je to drahé. Částku si ale nech propočítat konkrétně pro sebe a pro tebou vyhlídnuté auto.
The Nightmare: Pojištění mám kompletní, Allrisk havarijko+pov. Moje konkrétní částka pojistného ti asi moc neřekne, protože je silně závislá na pojistném limitu, tj. ideálně hodnotě auta, která se s každým rokem stáří mění. A ještě větší roli hrají osobní bonusy provozovatele a obchodní sleva. Přestože mám maximální bonus a slušnou obchodní slevu, pořád vychází pojištění na Jaguara dost draho, a to i ve srovnání s novými auty německé trojky. Nevím teda proč, ale je to drahé. Částku si ale nech propočítat konkrétně pro sebe a pro tebou vyhlídnuté auto.
-
- Spolujezdec
No v tom případě se budu moct jít klouzat...u většiny pojišťoven budu v "rizikovém věku" a tudíž stále bez bonusů a slev. No možná nevadí. Třeba až si nasbírám své vlastní bonusy, tak si Jaga budu moct pořídit.
Naposled vám všem díky za názory a komentáře. Já snad ani nedoufal, že existují lidé se kterýma se dá normálně mluvit no snad jsem si ani nemyslel, že se tu najde dokonce majitel mého vysněného vozidla.
Díky borci a at jezdíte bez nehod a dlouho!
Naposled vám všem díky za názory a komentáře. Já snad ani nedoufal, že existují lidé se kterýma se dá normálně mluvit no snad jsem si ani nemyslel, že se tu najde dokonce majitel mého vysněného vozidla.
Díky borci a at jezdíte bez nehod a dlouho!