Dell pro Del(íka )
Re: Dell pro Del(íka )
delli: ja bych asi sel do te E4310, i pres ty problemy ohledne odirani displaye. urcite bych ale vzal SSD HDD, obrovsky to vylepsi cas na baterku a taky rychlost. pri praci tedy, ne pri prehravani videa a prasecinek
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
na videa a prasečinky mam svuj tohle bude na prácimmira píše:delli: ja bych asi sel do te E4310, i pres ty problemy ohledne odirani displaye. urcite bych ale vzal SSD HDD, obrovsky to vylepsi cas na baterku a taky rychlost. pri praci tedy, ne pri prehravani videa a prasecinek
vidis, tak pak prikup SSD. jeste k tvemu puvodnimu vyberu, jak tak na ne koukam, tak je to asi jedno a spise bude zalezat na osobnich preferencich a rozpoctu. fungovat by mely vsechny dobre, na to je Dell dobry. a kdyz ne, servis je vyborny.
Autoforum.cz
Já se v tom teda nevyznám, ale kdyby mi někdo pod pohrůžkou, že třeba budu muset mít v autě manuál, nutil win platformu, tak teď jsem u kamaráda viděl nějaký celkem fajn Dell s takovým "vlnkovaným" krytem, vypadal hezky, s tím bych se asi smířil...
tak to je ideal, to jsem chtěl slyšet prostě si poručim 13.3" s SSD a hotovo, ať vyberou co je podle IT dep. nejlepšímmira píše:vidis, tak pak prikup SSD. jeste k tvemu puvodnimu vyberu, jak tak na ne koukam, tak je to asi jedno a spise bude zalezat na osobnich preferencich a rozpoctu. fungovat by mely vsechny dobre, na to je Dell dobry. a kdyz ne, servis je vyborny.
nemáš to vůbec jednoduchývasco píše:Já se v tom teda nevyznám, ale kdyby mi někdo pod pohrůžkou, že třeba budu muset mít v autě manuál, nutil win platformu, tak teď jsem u kamaráda viděl nějaký celkem fajn Dell s takovým "vlnkovaným" krytem, vypadal hezky, s tím bych se asi smířil...
Akorát to na těch stránkách nemůžu vůbec najít, takže ti ani neřeknu, co to je za typ, ale to je mi vlastně úplně jedno.
Takže tak...
Fakt nechceš Mac?
Takže tak...
Fakt nechceš Mac?
delli: sluzebnicek. pokud zbyde nejaky peniz, doporucuju i 9clankovou baterii
edit: heh, ted jsem si vsiml, ze te pisu delli misto deli, to uz je deformace
edit: heh, ted jsem si vsiml, ze te pisu delli misto deli, to uz je deformace
Autoforum.cz
bezva každopádně díky za rady, projdu si ty konfigurace a pokud mě něco zaujme, tak se ještě zeptám