Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Já byl teď nedávno donucen dát 500-nakladka-500 v Transitu a ještě druhej den sem to rozdejchaval. Oproti tomu je jih Itálie ve vykonnem osobaku úplná pohoda.
Nicméně to nechapu, z finanční stránky. Když si vezmu ten čas X 40k, tak kdejaka továrna vyjde líp...
Nicméně to nechapu, z finanční stránky. Když si vezmu ten čas X 40k, tak kdejaka továrna vyjde líp...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB píše:paní měla v ruce mobil....
Nějaké újmy? Jinak teda neuvěřitelné...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podřený celý levý bok, zohýbaný stojan, odřené lítko a naražený kotník. V podstatě asi můžu být rád, že mi neufikla nohu.
To si teď to NineT od modrovrtule doma těžko prosadím
To si teď to NineT od modrovrtule doma těžko prosadím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ti lidi neumí počítat, nechápu cenu svého volného času, vidí jenom tu částku.Stepan píše:Já byl teď nedávno donucen dát 500-nakladka-500 v Transitu a ještě druhej den sem to rozdejchaval. Oproti tomu je jih Itálie ve vykonnem osobaku úplná pohoda.
Podle mnohých videí, která jsem na YT shlédnul, je otočení auta na střechu poměrně jednoduché, stačí se správně trefit.řidičBOB píše:
Tak volnej čas je úplně jiná věc. Ale když by se byl ochotnej takhle sedrit ve fabrice, tak se dostane na podobný peníze a když už by spal, tak v posteli doma a ne na sklopeny sedacce.
I na velkým kamionu by při takovém nasazení (jestli je doma jednou za měsíc), nahrabal na dietách nesmysl.
Nepochopím
I na velkým kamionu by při takovém nasazení (jestli je doma jednou za měsíc), nahrabal na dietách nesmysl.
Nepochopím
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jj, Jezdit na motorce je nebezpečné právě proto, že ostaní řidiči přehlédnou i kamión. Respektive nepřehlédnou, spíš nesledují.řidičBOB píše:Podřený celý levý bok, zohýbaný stojan, odřené lítko a naražený kotník. V podstatě asi můžu být rád, že mi neufikla nohu.
Peníze VS čas nelze fabriku s řízením ani kamion s dodávkou srovnávat paušálně ale jen konkrétně páč jsou různé podmínky. Liší se to dle jedince i lokality. Někdy je to tak a někdy naopak.EL_XEL píše: Ti lidi neumí počítat, nechápu cenu svého volného času, vidí jenom tu částku.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Úsekovka a zvýšení bodů by to jistě vyřešilo!
...pán 10 piv + zákaz řízení:
...pán 10 piv + zákaz řízení:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time