trackday
Re: trackday
Ja bych se bal kupovat auto s o 1/3 vetsim vykonem. U techto aut by me spis lakal diferak s kratsim prevodem a svorem. Tohle je upraveny tou nejlevnejsi cestou nachipovany a nalepeny nesmysly ... mz tvoje upravy byly o dost hodnotnejsi ...
Snehulak proc prodavas? Neprijdes mi jako vykuk co by se chtel zbavit nespolehlivyho auta?!
Snehulak proc prodavas? Neprijdes mi jako vykuk co by se chtel zbavit nespolehlivyho auta?!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ked som to kupoval boli sme este dvaja, pak sa to pomalinky davalo dokopy a ja dufal, ze s tym budem jazdit casto a furt k comu je fakt stvorena (az na tu 50l nadrz). Bohuzial je to ale nekompatibilne hlavne so Snehurkou a malym snehuliakom a vo vysledku mi nakoniec ostava nevyuzite (do prace to mam 6km) a na dlhe trasy furt behame na Snehurky XV, s tym je to ale oproti poloM opruz (zere to o 2l viac a nejede to)...
Ver ze som ju nedaval polroka dokopy aby som sa jej potom zbavil, to auto splna vsetko co bych kedy chcel a neskutocne ma bavi...zivot uz ale nie je iba o mne
Do konca roka bude musiet M135i aj XV von z domu...drahej sa zase kupi nejaky pobehaj po meste tentoraz s AT a ja asi najskor skoncim v E90 330i alebo F30 335i.
PS: M135i kratsi diferak nepotrebuje a viac vykonu tiez nie...ten svor podla pouzitia...mne osobne az tak nechyba, ale viem ze by ju posunul o level inde. Pri okruhovom pouziti bych uz ale zasiahol aj do podvozku.
Ver ze som ju nedaval polroka dokopy aby som sa jej potom zbavil, to auto splna vsetko co bych kedy chcel a neskutocne ma bavi...zivot uz ale nie je iba o mne
Do konca roka bude musiet M135i aj XV von z domu...drahej sa zase kupi nejaky pobehaj po meste tentoraz s AT a ja asi najskor skoncim v E90 330i alebo F30 335i.
PS: M135i kratsi diferak nepotrebuje a viac vykonu tiez nie...ten svor podla pouzitia...mne osobne az tak nechyba, ale viem ze by ju posunul o level inde. Pri okruhovom pouziti bych uz ale zasiahol aj do podvozku.
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 18 črc 15:09, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
snowman: kočár - co? To je na <> období, ale jedno dítě a kočár se vešel i do CTR, jen je to voser a chce to malý kočár. Dneska už máme smraďochy větší a většinu cest dáme i s malým psem úplně na pohodu ve Sportu.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jako kocar sa vojde aj sedacka sa vojde ale je s tym opruz a vzadu tym ze je to hatchback a ma to dost hlasity vyfuk (hlasitejsi nez Bondova M140i) tak je clovek dost ohucany...a ist s tym 4 hodiny po dialnici (to je ta daily realita ktoru musi zvladat)...jarka píše:snowman: kočár - co? To je na <> období, ale jedno dítě a kočár se vešel i do CTR, jen je to voser a chce to malý kočár. Dneska už máme smraďochy větší a většinu cest dáme i s malým psem úplně na pohodu ve Sportu.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo to je ta rodinná realita .
PS: takhle dopadla tvoje sedačka (na okruhu se už ani nemusím zapírat, jen teda pohodlí na dálku tam taky nenajdu ).
PS: takhle dopadla tvoje sedačka (na okruhu se už ani nemusím zapírat, jen teda pohodlí na dálku tam taky nenajdu ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ja to klidne vezmu za nejakou nechutne nizkou cenu , navic nabizim az do toho placnu svor svezeni dverma napred :-DD
Imho jestli to ma prevody jako 135i tak potrebuje, 3ka ma koncit pred 150 ne tam nekde pri 170 ci kolika, pak clovek nemusi vymyslet nejaky harakiri s cipem a potrebou to potunit. Co jsem koukal tak do te 135i se da sehnat jeste sroubovany diferak z 335i automatu, ktera ma optimalni 3.46 prevod. Tady ty novejsi jsem nezjistoval.
Imho jestli to ma prevody jako 135i tak potrebuje, 3ka ma koncit pred 150 ne tam nekde pri 170 ci kolika, pak clovek nemusi vymyslet nejaky harakiri s cipem a potrebou to potunit. Co jsem koukal tak do te 135i se da sehnat jeste sroubovany diferak z 335i automatu, ktera ma optimalni 3.46 prevod. Tady ty novejsi jsem nezjistoval.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jarka: kurna...to vyzera hodne dobre! Co ta to stalo? Ze bych ti poslal aj moje 2?
Vrooom: jak si predstavujes nechutne nizku cenu? kludne SZ
Co si pamatam tak 2 je k 110 a 3 je niekam k 160...sily to ma ale fakt dost...ci by z toho bol az taky rozdiel nakoniec...
Vrooom: jak si predstavujes nechutne nizku cenu? kludne SZ
Co si pamatam tak 2 je k 110 a 3 je niekam k 160...sily to ma ale fakt dost...ci by z toho bol az taky rozdiel nakoniec...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
snowman: ani se neptej ... Jinak souhlas s vroomem, naopak bych to viděl na trojku v takovýmhle autě někam ke 140-150, pak to bude mít dynamiky na rozdávání a bez problémů s nějakýma pochybnýma úpravama motoru.
Odpoledne taky dorazím. Ještě někdo další? Vroome, už máš opraveno?
Vypadá to na věčného pacienta
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz