1.cyklo vylet...

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: 1.cyklo vylet...

Příspěvek od pavproch »

propíchnutelná ale neutíkající duše foss - http://mtbs.cz/clanek/pichani-uz-nebude ... /tech-news
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

varianta je bezdušák a dovnitř nacpat nějakou tu sračku (třeba joe´s no flat). na malé dirky to funguje poměrně dobře.
Pravda vyděsí
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

hele mam par dotazu na blbosti -
1 - jak dluho vydrzi plaste?
2 - jak dluho vydrzi komponenty na kole?
3- nemuze se podemnou zlomit sedlovka?
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

1-asi podle smesi. ja jsem po 500 km tak na pulce zivotnosti (kenda komodo 26x2,1)
2-podle toho co je to za komponent a jak se k tomu chovas :)
3-muze :))
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

1 - diky
2 - mam toto http://www.kola-online.cz/Jizdni-kolo-L ... 2011/d4473 a jak se k tomu mam chovat?
3 - no jsem tak 0,5 cm nad ryskou min u sedlovky a nevim zda se mam bat, pri mych 105 kg mam obavu na tom sedet obcas :)

PS - ma smysl si kupit naslapne pedaly a boty, nebo je to kokotina? a pokud jo, existuje vice mechanismu, nebo jsou vsechny stejne?
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

goes píše:hele mam par dotazu na blbosti -
1 - jak dluho vydrzi plaste?
2 - jak dluho vydrzi komponenty na kole?
3- nemuze se podemnou zlomit sedlovka?
1.zadní mám tak na 20% po 1000km (michelin XCdry2 26/2,0), předek je na 75%.
2.řetěz 1000+, ostaní věci o dost více, záleží na zacházení ale pokud nejezdíš v blátě mokru apod tak to vyrží dost.
3. kdysi jsem sedlovku ohnul ale to bylo ještě BMX, ted mám karbonovou a ta se prý nezlomí na dva kusy, ale jen popraská. viděl jsem to už několikrát.

kup si tretry s nášlapama.. je to rozhodně výborná věc, systémů je více, ale ten od shimana je asi nejrozšířenější.
Pravda vyděsí
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

2-no tak vseobecne plati neradit v zaberu, nekrizit retez, obcas maznout a obcas nechat seridit. tohle neni kolo z tesca-neco to musi vydrzet
3-kup delsi sedlovku. a nadlehcuj prdel na nerovnostech :) ale to bych delal kdykoliv :))

pedaly a boty jsou na kazdym soudruhu. ja bych to enchtel. bych se bal, ze nestihnu vycvaknout a polozim to na bok. ale to je asi blbost a takhle to nefunguje. nevim. nikdy jsem to nemel
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

kazysvjet píše:2-no tak vseobecne plati neradit v zaberu, nekrizit retez, obcas maznout a obcas nechat seridit. tohle neni kolo z tesca-neco to musi vydrzet
3-kup delsi sedlovku. a nadlehcuj prdel na nerovnostech :) ale to bych delal kdykoliv :))

pedaly a boty jsou na kazdym soudruhu. ja bych to enchtel. bych se bal, ze nestihnu vycvaknout a polozim to na bok. ale to je asi blbost a takhle to nefunguje. nevim. nikdy jsem to nemel
zkus se na tom svézt.. jsem nervozní když mám sednout na kolo, které to nemá. Při sjezdech naprosto neocenitelná věc. Je fakt, že pokud aspon jednou nelehneš při zastavení, jak to máš nové, tak se to pořádně nenaučíš vycvakávat, ale pak už je to absolutně automatické
Pravda vyděsí
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ok, kupim delsi sedlofku, bo bych stejne tak jeste 1cm navic uvital a nacvaky si kupim a uvidim.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

goes píše:jinak furt mam problemy s pichanim pod zebry vpravo, holt nevim co s tim :(
Tak u mna to bol zlcnik... uz ho mam vonku :)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Odpovědět