Snowman000 píše:JohnDeere píše:Ten Passat byl myšlen v TDi, pak jak zrušili 190k verzi s manuálem, tak jsem začal pokukovat po něčem jiném. Nejsem moc zastánce DSG kruci. S tím Leonem teda taky nepočítám - dík za ty smutné zprávy

a teď nevím, co vybrat, když člověk chce manuál, víc jak 150k, nájezd + 30k ročně..tím jsem asi u koncernu skončil

Obavam sa ze koniec tomu nebude len u VAG...

iked ostava v zalohe Golf GTI
Odporu k DSG plne rozumiem...v praci takmer manual ani nevidim a argumenty zastancov o rychlosti radenia a hladkosti pri rozvaznej jazde nerozporujem ale stale je to pri akejkolvek inej jazde nedokonaly paskvil ktory mne do sukromneho auta nemoze

Mě dostal v práci kolega tím, jak mi tvrdil, že DSG je vrchol technologického vývoje převodů automobilismu a že nechápe, jak si někdo může koupit nové auto s prehistorickou manuální převodovkou. A při tom jezdí prehistorickou jedničkovou oktávkou.
Našel jsem v Brně jeden kombík s 1.8 Tsi a jeden hatchback s 2.0 TDi 184k, oba s manuálem, na oba jsem poslal dotaz, tak uvidíme.
to HondaMan: nová Insignia zvenku celkem ujde, zevnitř zase ne a motorově jsem to tak trochu čekal, že to optori koncernu nebude žádná sláva.