Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Rozumím, GT4 by bylo ideální řešení, ale kdybych vybíral v jiných cenových hladinách, tahalo by mě to k 997 GTS.
Ty sedláš 987.1?
Ty sedláš 987.1?
Jo.
GT4 je ideal, rovnako ako 997 GTS, co mi je ale u 718S sympaticke je prave bezkonkurencna value for money.
GT4 je ideal, rovnako ako 997 GTS, co mi je ale u 718S sympaticke je prave bezkonkurencna value for money.
Fčíl sem byl očumnou náměstí tady v Le2Alpes (nic se tu za ty tři roky, co sem tu nebyl, nezměnilo) a stála tam francouzská pěkná černá 911 (996) a... na střeše nosič na lyže...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmirova 997
jozko: cena odpovida situaci na trhu a jako u kazde ojetiny je k jednani. ano, je to drahe, ale tolik se za ta auta dnes bezne plati.
vroom: neco tak, ne uplne neplanovane. naskytla se zajimava prilezitost, tak jsem to vzal.
mmch, kdyz to nekdo nekomu uda, dam mu provizi
vroom: neco tak, ne uplne neplanovane. naskytla se zajimava prilezitost, tak jsem to vzal.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: BMW Divize
997 predpokladam
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak...staci nabehnut na mobile.de vyhadzat vsetky SMG, dovozy z US, otuzeniny a stale je tam velka sanca ze clovek kupi nieco s rozpadajucim sa zadnym ramom za dost podobne prachy...mmira píše:jozko: cena odpovida situaci na trhu a jako u kazde ojetiny je k jednani. ano, je to drahe, ale tolik se za ta auta dnes bezne plati.
Uuuuu tak to velka gratulacia
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jo, uchyceni zadniho ramu je zcela v poradku, kontrolovano a nafoceno pri poslednim servisu
dik
jo, 997.1, 60t km, manual, chrono
dik
jo, 997.1, 60t km, manual, chrono
Autoforum.cz
Gratulace a budu se tesit na prvni dojmy...doufam ze se rozepises
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Pripajam sa a tiez ocakavam prve dojmy ktorych sme sa nikdy nedockali. Hlavne po M3 E46 to bude celkom zaujmava skusenost si myslim.
Ma to PASM ci klasika? Byvaly majitel isiel do 991.1?
Ma to PASM ci klasika? Byvaly majitel isiel do 991.1?
PASM to ma. byvaly majitel jen vyprodaval garaz.
jizdni dojmy... jako bych si to koupil na jezdeni. jak to charakterizoval jeden znamy - ma 4 auta, vlastne 5, ted si koupil 911. stejne vetsinou jezdi na skutru
jizdni dojmy... jako bych si to koupil na jezdeni. jak to charakterizoval jeden znamy - ma 4 auta, vlastne 5, ted si koupil 911. stejne vetsinou jezdi na skutru
Autoforum.cz