Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Asi nam do CR dodavaji nejaky podradny gumy
Tady na 3k km menil jedou gumy i kdyz byly OK. A to GT2 RS taky neni zrovna lehky auto.
viewtopic.php?f=6&t=348&start=790#p159530
Tady na 3k km menil jedou gumy i kdyz byly OK. A to GT2 RS taky neni zrovna lehky auto.
viewtopic.php?f=6&t=348&start=790#p159530
Tak to čumím teda, možná je nakonec zkusím
nevhodnym stylem rizeni se daji velice rychle odrovnat jakekoliv gumy. clovek muze byt rychly, pritom gumy v podstate neopotrebovavat, zvlaste na NS.
mmch, co mam zkusenost s Corsama, tak ani ty nejak zasadne neubyvaly. mel jsem je sveho casu na M3 a vydrzely hodne dlouho, hlavne ty predni.
mmch, co mam zkusenost s Corsama, tak ani ty nejak zasadne neubyvaly. mel jsem je sveho casu na M3 a vydrzely hodne dlouho, hlavne ty predni.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak ono 25 kol na ringu za víkend, to už je kurňa porce ostrých kilometrů a jestli se člověk snaží, tak to už prostě něco sežere.
Tommino: pokud jsi tam ještě nebyl jezdit a jen jako spolujezdec, tak prď na gumy a jdi jen jezdit a sbírat zkušenosti. Time-attack asi není úplně to pravý ořechový. Nebo si tam půjč swifta, to máš komplet na víkend za jednu sadu gum a povozíš se královsky.
Tommino: pokud jsi tam ještě nebyl jezdit a jen jako spolujezdec, tak prď na gumy a jdi jen jezdit a sbírat zkušenosti. Time-attack asi není úplně to pravý ořechový. Nebo si tam půjč swifta, to máš komplet na víkend za jednu sadu gum a povozíš se královsky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nafasoval jsem na novym aute Bridgestone ER33 Turanza. Staci malinko horsi povrch a hucej jak blazen a na vode absolutne nesedej. Dlouho jsem nezazil tak bidnou novou gumu
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju si Bridge Turanza z nějakého dřívějšího auta - a byla to katastrofa.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jarka : ten Swišť a tvoj popis pod čiarou sa troška vylučujú.
No jo, klasické Corsy možná, ale určitě ne ve směsi AR, TW60, COrsa klasika mají kolik, 180?mmira píše:nevhodnym stylem rizeni se daji velice rychle odrovnat jakekoliv gumy. clovek muze byt rychly, pritom gumy v podstate neopotrebovavat, zvlaste na NS.
JJ, poprvé, ale tak....najel jsem jako spolujzdec třeba 25-30 kol a pamatuju si ji nazpaměť. Buď bude dobrý čas, nebo alfavrakjarka píše:Tak ono 25 kol na ringu za víkend, to už je kurňa porce ostrých kilometrů a jestli se člověk snaží, tak to už prostě něco sežere.
Hele, když to budeš jen tak lehce šmrdlat, tak gumy vydrží 100%
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz