No..jen za předpokladu, že toho předjíždějícího můžeš vůbec vidět. Docela lehce se stane, že se ti schová za kamion, a pak vidíš hovno. Zvlášť ve městě, kde to každej z vedlejší pošle pár metrů před toho na hlavní, jinak by tam stál půl hodiny.. samozřejmě to neomlouvá, jen bych předjíždění v křižovatce paušálně zakázal.Honza42 píše: Při vjíždění z vedlejší na hlavní máš povinnost dát přednost všem na hlavní silnici. Tečka.
Vjetí na hlavní a odbočení vlevo přímo pod kola auta které předjíždí
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
mě baví, jak Štepán nikdy za nic nemůže, to všichni kolem jsou blbci...
Honza: Ne vždycky, medializovalo se už několikrát, že pokud řidič na hlavni neočekávatelne poruší, chyba může jít 0-100% za ním. Třeba 150 na 70. Jak by se řešil zákaz netuším jestli tam zákaz byl nebo ne, neovlivňuje můj pohled na věc,mi nevadí, když lidi porusujou, mi vadí, když jezdí jak píče.
rhinos: toho typka mám smutnou čest znát osobně. Je to udavacskej zmrd a vždycky byl.
janjan: sám seš blbeček
rhinos: toho typka mám smutnou čest znát osobně. Je to udavacskej zmrd a vždycky byl.
janjan: sám seš blbeček
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jak píšu... ty to budeš mít, chlapče, ještě v životě těžký
spis ne. takovejch brouku pytliku je vsude spousta a dost lidi jim to basti
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
O moje životní štěstí máš zjevně víc starostí než já
Dělat brouka pytlíku v politice by mě nebavilo, na smelinu nemám žaludek a oficiální platy jsou k smíchu
Dělat brouka pytlíku v politice by mě nebavilo, na smelinu nemám žaludek a oficiální platy jsou k smíchu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak to tě zklamu, ale tvoje životní (ne)štěstí je mi maximálně ukradený, jen mě iritujou ego-sráči jako jseš ty
To jsi na velkém omylu.oxik píše:
No..jen za předpokladu, že toho předjíždějícího můžeš vůbec vidět. Docela lehce se stane, že se ti schová za kamion, a pak vidíš hovno. Zvlášť ve městě, kde to každej z vedlejší pošle pár metrů před toho na hlavní, jinak by tam stál půl hodiny.. samozřejmě to neomlouvá, jen bych předjíždění v křižovatce paušálně zakázal.
Ty musíš předpokládat, že tam právě bude schované další vozidlo jedoucí po hlavní a nebo několik a musíš vykazovat známky jednání, že předpokládáš, že tam pojede i motorkář kteří běžně jezdí nad limit.
To, že mu nedáš přednost jen proto, že měl jet pade je vždy nedání přednosti v jízdě a možná i pokus o vraždu v extrému.
To, co zmiňuješ, vyvázání z nedání přednosti, platí jen tehdy, že nemůžeš dát přednost letícímu projektilu, který bys nemohl slyšet, vidět ani tušit a tam jsi hodně na vodě, dle toho, jak se kdo vyspí
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To už je trochu moc i na tebe, ne?i pokus o vraždu v extrému.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Postačí když státní zástupce má dojem, že tam byl úmysl, to ostatně není problém kvalifikovat i u toho Demolition Derby, cos teď dával foto
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)