Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Také gratuluji a přeji pevné zdraví..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
index se opět zazelenal. Komplet a bez výjimek
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Diky, nejtezsi bylo najit flow a projet to najednou bez slapnuti, jedna skalka me stahovala na strom. Tady tomu dobre davaji polaci )honziss píše: Hodne slusny! Vim ze na videu to nikdy tak strasne nevypada jako kdyz clovek stoji nahore a boji se podivat pres riditka dolu
Maji to tam dobre, muzu navstevu doporucit.
Před nějakou dobou sem tu (myslím) psal, že chcu udělat aerial fotku svojí fabryky k pověšení do recepce.
Už visí.
Už visí.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nechal jsem umyt a vycistit mx5 a asi po roce se s tim svezl, to je tak skvele auto, vubec to nejede, ale stejne to dokaze byt zabavne jako maloco
Pravda vyděsí
ma nabidka, kterou jsem ti kdysi udelal, stale plati
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A o tu zábavu jde především. Nejde o to honit sekundy, ale užívat si to. Miata, to je hodně muziky za málo penězBrus píše:nechal jsem umyt a vycistit mx5 a asi po roce se s tim svezl, to je tak skvele auto, vubec to nejede, ale stejne to dokaze byt zabavne jako maloco
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
brus: mi se včera s rodinkou vrátili z dovči, tak jsem si po včerejších 14h za volantem Dobla musel spravit chuť dneska ráno v miatě - jo, je to prostě fajn. Podle mě si to užívali i ty cyklisti co mi pořád něco ukazovali (jsem bohužel musel vyjet trochu dýl a i když jsem vezl juniora a jeli jsme piánko - asi to sluníčko).
Míro: tak už napiš nějaký krátký textík k tvý 911, jsem zvědavej jak to jezdí. Nebo kdyby jsi náhodou při nějaký projížďce zabloudil až k nám na sever...
Míro: tak už napiš nějaký krátký textík k tvý 911, jsem zvědavej jak to jezdí. Nebo kdyby jsi náhodou při nějaký projížďce zabloudil až k nám na sever...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Hele, od té doby, co jsem to dovezl, jsem v tom jel 2x. Jednou na otočku do města, na 5 minut jsem to nechal stát na parkovišti a za tu chvíli mi někdo udělal díru do dveří. A pak už jsem to jen odvezl do garáže.
Takže psát není co.
Takže psát není co.
Autoforum.cz