Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Tak ono za cizí prachy, ideálně přímo s kreditkou k účtu, aby člověk nebyl limitovanej cashem, se cestuje parádně
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Kreditku nemá, má debetku... ke svýmu vlastnímu účtu... to mu musí stačit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uff..Tak státnice úspěšně zdolány
Pan dochtor hemato-onko mi neska pošeptal do ouška, že je vše OK, že to opravdu vypadá, že chemoterapie atd. zafungovala.... snad je to tak....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tož to je super, chlope! Ale já to věděl, celou dobu.
Věřím, že už to tak vydrží napořád a borce z hemato-onko už nebudeš potřebovat.
Věřím, že už to tak vydrží napořád a borce z hemato-onko už nebudeš potřebovat.
To ti preji PP.
Mne potesilo, ze jsem sjel bez slapnuti tohle LOL. Asi nejtezsi vec co jsem u nas na trailech jel.
Mne potesilo, ze jsem sjel bez slapnuti tohle LOL. Asi nejtezsi vec co jsem u nas na trailech jel.
Hodne slusny! Vim ze na videu to nikdy tak strasne nevypada jako kdyz clovek stoji nahore a boji se podivat pres riditka doluVrooom píše:To ti preji PP.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Já jsem rád, že jsem dneska v pořádku doma a normálně se s tím pochlubím. Na cca 45 km mě v provozu celkem 5x někdo opravdu ohrozil a z toho to bylo 2x skutečně záměrně a na havárii. Naštěstí jsem celkem kliďas a nenapadají mě věci jako dotyčného vybrzdit a zahájit utkání v boxu
PP gratulace. Užij si pořádně letní lyžovačku. Osobně by mě to teda vůbec nelákalo, ale moc ti to přeju
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.