řidičBOB píše:Reaguji pouze na lživé a zavádějící informace, které zde jako prodejce produkujete...
Já zase nemám pocit, že máte nějaké relevantní oprávnění hodnotit pravdivost mých informací a vaše uživatelské zkušenosti s pár kusy různých detektorů a vozidel, které jste vlastnil nebo zkoušel, se opravdu nemohou srovnávat s tisíci detektorů a zákazníků, se kterými mám zkušenosti zase já.řidičBOB píše:ad primitivismus: nemám pocit, že máte příslušnou atestaci, aby jste to mohl hodnotit...pouze pochybný ruský titul ynženýra a bolševickou kandidaturu věd
mmira: Taky si myslím, že opačný názor nebo iná zkušenost se dá vyjádřit slušně, a ne reagovat jako primitivní buran po 10. pivech.
VS: Takže každá nepodstatná negativní maličkost na "nekoncernových" výrobcích typu Stinger, Laser Interceptor, Valentine One a pod. se rozmazává jak karibská krize, ale když se podivím, proč 3 majitelé Protectoru si drží náhradní Beltronics antény, když je k dispozici (prý) lepší, levnější a kdykoliv dostupná náhrada, tak je to rýpání nebo pokus o vtip?