Nové auto do 50 tisic EUR
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
Schvalne som si ten Caddy hladal a CTS-V by bola az velka vyhra a potvrdilo sa mi ze do 50tisic nieco zohnat, nadejne nebude bohuzial...
Ten normal CTS s 3,6kou nemal podla recenzii zrovna vykonu na rozdavanie...skoda...bola by to zaujimava alternativa...mat 311 koni a na stovku sa doplazit za 6,8...uf...a zase sa dostavame k tomu, ze v com je tato volba lepsia ako klasicka 3er? Okrem jedinecnosti a u mna osobne aj dizajnu?
XF vravim by bola atraktivna alternativa, nebyt povinneho automatu...
Uz aby prisiel novy X-type, snad sa podari
Ten normal CTS s 3,6kou nemal podla recenzii zrovna vykonu na rozdavanie...skoda...bola by to zaujimava alternativa...mat 311 koni a na stovku sa doplazit za 6,8...uf...a zase sa dostavame k tomu, ze v com je tato volba lepsia ako klasicka 3er? Okrem jedinecnosti a u mna osobne aj dizajnu?
XF vravim by bola atraktivna alternativa, nebyt povinneho automatu...
Uz aby prisiel novy X-type, snad sa podari
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Autoškolák
Pre mna cisto subjektivny pohlad
- interier BMW mi pripada aj u novych modelov (E90 a E60 obzvlast teda) ako usposobeny na umyvanie hadicou - tu su Caddy a obzvlast Jag niekde celkom inde.
- Caddy ma viac miesta v interieri (XF je o triedu vyssie, takze ak porovnavat, tak s BMW5)
- osobitost - nemam rad auta, ktore stoja na kazdom rohu, obzvlast pri BMW k tomu prichadza "image bezkrkej zrudicky/frajirka tunera so siltovkou dozadu" (zavisi od veku modelu)
- nulovy zaujem zlodejov
- vacsi komfort (obzvlast aj je 3er na runflatoch)
- interier BMW mi pripada aj u novych modelov (E90 a E60 obzvlast teda) ako usposobeny na umyvanie hadicou - tu su Caddy a obzvlast Jag niekde celkom inde.
- Caddy ma viac miesta v interieri (XF je o triedu vyssie, takze ak porovnavat, tak s BMW5)
- osobitost - nemam rad auta, ktore stoja na kazdom rohu, obzvlast pri BMW k tomu prichadza "image bezkrkej zrudicky/frajirka tunera so siltovkou dozadu" (zavisi od veku modelu)
- nulovy zaujem zlodejov
ex: Jag XFR + Subaru Tribeca
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Interier suhlas, tem ma tak trochu nenapadol...no priznam sa niesme hladaci makkych plastov a meraci medzier v palubke...hlavne je aby to nevrzgalo, normalne vyzeralo a bolo hlavne prehladne...ocakavame tak trochu ze 3er toto splnat bude iked priznavam ze to nie je esteticky sen...janosik.kopac píše:Pre mna cisto subjektivny pohlad
- nulovy zaujem zlodejov
- Priestor...súhlas, ale bude to slzobak hlavne pre jedneho a k tomu mozno do 10x za rok to bude musiet sluzit ako rodinne auto a na to 3er staci a tych 355 dni to bude mensie na tej ceste a agilnejsie a tak isto hmotnostne atd. inde...
- Image...bude to pouzivat otec, ktoremu je 50 a ten si na tom moc nezaklada...zazil proste dobu kedy boli iba 105ky, Ziguly, Traby a Wartburg...o tu mu nejde...
- k zaujmu zlodejov sa nevyjadrujem, neviem velmi posudit, iked urcity nadmernejsi zaujem pri BMW tam byt moze...
- komfort - runflaty su prva vec co ide dolu a uz nikdy naspat - komfort pruzenia, sedenia, ovladania tam rozdielny bude no obavam sa ze na ukor agility, lahkosti a radosti pre vodica
Vsetko je to pohlad len na zaklade osobnych skusenosti s 3er no bez moznosti osobneho porovnania s CTS alebo FX...porovnanie cisto na teoretickej baze...no dakujem za postrehy
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Autoškolák
Rado sa stalo. Inak pozor, nie FX, ale XF. FX mam teraz doma, ale je to SUV s automatom a z Japonska
Ked sme uz u Infiniti, napada ma ako volba este G37, ale neviem, ako je to so slovenskym zastupenim (dovoz z USA od Continental Car nepocitam)
Lex IS250 by asi bolo slabe.... navyse ho uz tusim s manualom ani nevozia...
Inak spominane A4 3.2FSI jazdi pekne, ma to kolega a je to prijemne zvezenie. Motor ma aj pekne jadrny zvuk.
Ked sme uz u Infiniti, napada ma ako volba este G37, ale neviem, ako je to so slovenskym zastupenim (dovoz z USA od Continental Car nepocitam)
Lex IS250 by asi bolo slabe.... navyse ho uz tusim s manualom ani nevozia...
Inak spominane A4 3.2FSI jazdi pekne, ma to kolega a je to prijemne zvezenie. Motor ma aj pekne jadrny zvuk.
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je tak ked vyrobcovia praciek maju vacsiu predstavivost pri pomenovavani svojich modelov
G37-ky nieje zly napad, je to taky 4 dverovy nissan 370Z a myslim ze dealera som videl niekde v BA, preco nie... no ten Lexus asi fakt nie, co viem tak je to uz fakt len automat a neviem si predstavit utopit za to 50tisic euro
Audi urcite stoji za zvazenie, celkom vela ludi ju tu chvalilo hlavne s tou 3,2-kou, preto je hned na druhom mieste v poradovniku...uf, trosku mi to tu pripomina problem co mal Pavproch...najlepsi Bavorak bude asi Bavorak...
G37-ky nieje zly napad, je to taky 4 dverovy nissan 370Z a myslim ze dealera som videl niekde v BA, preco nie... no ten Lexus asi fakt nie, co viem tak je to uz fakt len automat a neviem si predstavit utopit za to 50tisic euro
Audi urcite stoji za zvazenie, celkom vela ludi ju tu chvalilo hlavne s tou 3,2-kou, preto je hned na druhom mieste v poradovniku...uf, trosku mi to tu pripomina problem co mal Pavproch...najlepsi Bavorak bude asi Bavorak...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Kez by to tak bylo Myslim, ze situace je dnes uz trochu jina - dobre BMW uz je leda zboznym pranim a nejlepsi Audi je porad Audi...Snowman000 píše:trosku mi to tu pripomina problem co mal Pavproch...najlepsi Bavorak bude asi Bavorak...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
-
- Autoškolák
To 3.2 FSI ma jedinu vadu... ako mi povedal minuly tyzden kolega (stale mi nevie zabudnut, ze som ho namiesto 3.0TDI ukecal na 3.2FSI), podla servisu je udajne posledny z predanych 3.2FSI v novej A4 (par kuskov....), komu este nemenili motor... Dovod menenia ale neviem.
G37 bude asi paradne auto (nejazdil som, od Infi sa mi pacia len FX a M), len neviem, ako je to s dostupnostou manualu. Viem, ze ho predavali so 6 stupnom (a 7st automatom). Oficialne zastupenie Infi v BA este nie je, v Nissane by mali vediet servisovat, ale je to bieda. Ostava teda len ten Continental Car, kde su celkom OK a vyznaju sa, ale vozia len US modely. Potom je najblizsi vo Viedni a v Brne, co ale moze byt u firemneho auta trosku problem.
Mimochodom, vyssie si sa pytal na Legacy specB - je to prijemne "zihadielko", ale dost tvrde na nase cesty. Inak z pohladu pozitku z jazdy minimalne o triedu dalej ako rovnake auto "non specB" s automatom - jazdil som s nimi tesne po sebe.
Otazka na Pavla J.: co by si volil v trochu podobnej situacii? Vykonny sedan, idealne s V8, pouzitelny ako kazdodenne presuvadlo (a teda dostatocne komfortny na zlych cestach), ale v pripade "nutnosti" schopny plnit rozne "dynamicke priania sofera"? 5 sedadiel a 4 dvere podmienka (vozim kazdy den dcerku do skolky + sem-tam par kolegov na nejake dlhsie sluzobky) - rocnik 2009 a vyssi... Nieco ala Jag XFR, CTS-V, 550i (ten je ale asi az prilis uhladeny)...
G37 bude asi paradne auto (nejazdil som, od Infi sa mi pacia len FX a M), len neviem, ako je to s dostupnostou manualu. Viem, ze ho predavali so 6 stupnom (a 7st automatom). Oficialne zastupenie Infi v BA este nie je, v Nissane by mali vediet servisovat, ale je to bieda. Ostava teda len ten Continental Car, kde su celkom OK a vyznaju sa, ale vozia len US modely. Potom je najblizsi vo Viedni a v Brne, co ale moze byt u firemneho auta trosku problem.
Mimochodom, vyssie si sa pytal na Legacy specB - je to prijemne "zihadielko", ale dost tvrde na nase cesty. Inak z pohladu pozitku z jazdy minimalne o triedu dalej ako rovnake auto "non specB" s automatom - jazdil som s nimi tesne po sebe.
Otazka na Pavla J.: co by si volil v trochu podobnej situacii? Vykonny sedan, idealne s V8, pouzitelny ako kazdodenne presuvadlo (a teda dostatocne komfortny na zlych cestach), ale v pripade "nutnosti" schopny plnit rozne "dynamicke priania sofera"? 5 sedadiel a 4 dvere podmienka (vozim kazdy den dcerku do skolky + sem-tam par kolegov na nejake dlhsie sluzobky) - rocnik 2009 a vyssi... Nieco ala Jag XFR, CTS-V, 550i (ten je ale asi az prilis uhladeny)...
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL
Podobne dilema jsem nedavno resil s jeste jednou podminkou - manualni prevodovka, coz je nutnost i pro me. Moznosti byly v zasade jen dve - M3 E90 ve stredni a CTS-V ve vyssi stredni (dejme tomu, ono CTS je tak na pomezi). Pokud by to nemuselo byt uplne nove auto, pak jeste 550i E60 pripada v uvahu, jedna docela slusna zrovna stoji v Praze...janosik.kopac píše:Otazka na Pavla J.: co by si volil v trochu podobnej situacii? Vykonny sedan, idealne s V8, pouzitelny ako kazdodenne presuvadlo (a teda dostatocne komfortny na zlych cestach), ale v pripade "nutnosti" schopny plnit rozne "dynamicke priania sofera"? 5 sedadiel a 4 dvere podmienka (vozim kazdy den dcerku do skolky + sem-tam par kolegov na nejake dlhsie sluzobky) - rocnik 2009 a vyssi... Nieco ala Jag XFR, CTS-V, 550i (ten je ale asi az prilis uhladeny)...
Jina zajimava auta maji vzdy automat a to je pro me absolutne neakceptovatelne, automat mi nevyhovuje pro zadny styl jizdy. I to omilane poskakovani po meste je s nim protivne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Fakt je to až take zle? Tak trochu sa tomu zle veri...pjanda píše:Kez by to tak bylo Myslim, ze situace je dnes uz trochu jina - dobre BMW uz je leda zboznym pranim a nejlepsi Audi je porad Audi...
Pol roka sme mali 320dT pred FL a boli sme s nim nadmieru spokojny, hlavne byt tam iny motor, taky ideal na kazdy den...
preto sme dufali ze R6 tento problem vyriesi a hotovo...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Autoškolák
Dakujem za odpoved.
Ak by si "skusol" automat (mne nevadi, posledne 3 roky mam doma obidve auta s automatom, aj ked fofrklacek ma teraz v pozicanom aute bavil) - boli by to nadalej tieto dve auta?
Ak by si "skusol" automat (mne nevadi, posledne 3 roky mam doma obidve auta s automatom, aj ked fofrklacek ma teraz v pozicanom aute bavil) - boli by to nadalej tieto dve auta?
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL