Nové auto do 50 tisic EUR
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
jasne, ja myslel spis kvuli prihlasovani a tak....
pavproch: ono by to asi slo, ale to by vyrobce musel zavest a vyrabet to....a to by se asi moc nevyplatilo, podivej, jak u nas slavi uspechy americka auta, natoz australska...byt skvela....a hodne z nich jsou posledni pozustatky peknych aut s V8, uz ani ti americani jich moc nevyrabeji a sli do kelu...
pavproch: ono by to asi slo, ale to by vyrobce musel zavest a vyrabet to....a to by se asi moc nevyplatilo, podivej, jak u nas slavi uspechy americka auta, natoz australska...byt skvela....a hodne z nich jsou posledni pozustatky peknych aut s V8, uz ani ti americani jich moc nevyrabeji a sli do kelu...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na toto je myslim, že jednoduché riešenie a má názov...Pontiac GTO(aspoň mal )pavproch píše:šade taky dělá auta s volantem vlevo, proč by to nešlo naopak u holdnu?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jojo, jenze to byl jen jeden z mala...kdo vi, jestli ne jediny
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, tak to fakt ostáva iba ten Caddy taký správne crazy
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
na tom Caddym je prave fajn, ze je crazy, ale kdyz chces pohodu, umi to taky..hezky si pobublava v nizkych otackach a je to super pocit...no a kdyz je potreba, nakope prdel M3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
kde sa to dá zohnať? Mať tú možnosť tak by som do toho išiel a už nikdy nemenil
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
on to privezl z USA....v krasne bile perleti, v te je to obzvlaste super
-
- Autoškolák
Musim odporovat Pavlovi: CTS-V sa ako sedan do Europy vozi uz od roku 2009, od tohto roku sa vozi aj Coupe. Poznat sa daju zvonka podla bielych zadnych svetiel (US verzie maju cervene).
ex: Jag XFR + Subaru Tribeca
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL
Nenazyval bych to odporem, sam jsem si tim nebyl jist. Ale v posledni dobe o Cadillacu v Evrope nebylo slyset skoro vubec, tak jsem to povazoval za mrtvou zalezitost...
Vidim, ze skutecne funguji, cena CTS-V v Nemecku 80 210 Eur vc. DPH. To se asi do 50 tisic nevejde
Ale je to sympaticke auto...
Vidim, ze skutecne funguji, cena CTS-V v Nemecku 80 210 Eur vc. DPH. To se asi do 50 tisic nevejde
Ale je to sympaticke auto...
V Evrope v teto tride jinak nevidane moznosti6-Gang-Schaltgetriebe
Höchstgeschwindigkeit 308 km/h
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
-
- Autoškolák
Suhlasim, ze "odporovat" bolo trosku silne slovo, islo mi skor o to dostat CTS-V naspat do hry.
Vozia to aj s automatom (vMax je vtedy myslim 270). Ano, je okolo toho az prilis ticho - napriklad si nie som isty, ci uz zacali dovazat nove SRX.
Inak da sa zohnat v DE za cca. 50-55000EUR bez dane - sam nad nim velmi velmi uvazujem, len skor skoncim u Jaga XFR - nie, ze by bol XFR lepsim autom, ale je jednak komfortnejsi, jednak ma viac osobneho sarmu.
Inak pre otca by mohla byt zaujimava volba aj "obycajny" CTS 3.6Di so svojimi 311 konmi (robia aj manual), aj ked priznavam, ze tie kone sa mi pri skusobnej jazde zdali mimoriadne zdochnute
Vozia to aj s automatom (vMax je vtedy myslim 270). Ano, je okolo toho az prilis ticho - napriklad si nie som isty, ci uz zacali dovazat nove SRX.
Inak da sa zohnat v DE za cca. 50-55000EUR bez dane - sam nad nim velmi velmi uvazujem, len skor skoncim u Jaga XFR - nie, ze by bol XFR lepsim autom, ale je jednak komfortnejsi, jednak ma viac osobneho sarmu.
Inak pre otca by mohla byt zaujimava volba aj "obycajny" CTS 3.6Di so svojimi 311 konmi (robia aj manual), aj ked priznavam, ze tie kone sa mi pri skusobnej jazde zdali mimoriadne zdochnute
ex: Jag XFR + Subaru Tribeca
MB E53AMG + Lex RX450hL
MB E53AMG + Lex RX450hL