Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Moje 3/4 by ti řekla, ze "karma zdarma".
A neska (už zase) budu odpoledne věnovat sklizni..... bambusu....pavproch píše:To zuřící jaroléto má za následek, že trowa vyrostla skoro jak bambus.... právě sem skončil dopolední polovinu mého nešního zemědělského dne - brní a trnou mi ruce po skoro 3 hodinách práce s motokozou okolo a za plotem a pod stromama.... odpoledne budu traktorovat trowu na ploše..... chjo no, už át je podzim a to sfinstvo přestane růst...
Až se příště narodím, scu být zemědělcem.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bambus sklizen...
nežere, sfiňa jedna
nežere, sfiňa jedna
- Lachende Bestien
- Letec
Že to máte zapotřebí ve vašem věku vystavovat své klouby a spol. vibracím z křoviňáku.
Neříkejte, že se ve vašem okolí nenajde mladý a neklidný ochotník, který to za nějakou rozumnou apanáž pravidelně a rád nevykoná za pana váženého kapitalistu toho času už téměř ve výslužbě.
Neříkejte, že se ve vašem okolí nenajde mladý a neklidný ochotník, který to za nějakou rozumnou apanáž pravidelně a rád nevykoná za pana váženého kapitalistu toho času už téměř ve výslužbě.
a na kopec by pp toho nevolníka mohl poslat taky. S GoPro na hlavě
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Skvělý nápad - až tělo přestane poslouchat i přes eventuální kybernetická vylepšení. Navíc by na to určitě dostal dotace z Brusele v rámci zvyšování kulturně-tělovýchovné úrovně chronicky k obrazovkám přilepených, věčně přiožralých a přihulených profesionálních ucházečů z pracáku s atrofovanými svaly. A ještě by to mohlo běžet v čt jako tragikomická reality show.
Já sice kolem teho pyskuju, ale fpodstatě ňa to baví, bo... je to relax.... teda skoro...
(Junior to občas aji dělá a já mám potom pocit prázdna a beznaděje.... )
Ale na kopec pudu (dyž budu moct ie zdraví a pičasí dyž dovolí) dycky sám, žádná náhražka
(Junior to občas aji dělá a já mám potom pocit prázdna a beznaděje.... )
Ale na kopec pudu (dyž budu moct ie zdraví a pičasí dyž dovolí) dycky sám, žádná náhražka
Tak US to dneska shodil ze stolu -> Objektivní odpovědnost provozovatele vozidla za porušení povinností řidiče podle zákona o silničním provozu není protiústavníctrl_j píše:Tahle cast zakona lezi uz druhym rokem u Ustavniho soudu s navrhem na jeji zruseni. Zatim tedy nerozhodnuto.(3) Provozovatel vozidla zajistí, aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/