Nějaká solidní CZ soukromá vysoká škola? Neexistuje ani jedna. Střední ještě jo, sestra chodila na střední Mr. PPF a tam byl rozdíl oproti stáním gymplům drtivej. Ale vysoké v soukromém vlastnictví jsou hluboko pod průměrem.
Jinej kámoš ze střední studuje "Psychologii podnikání" (
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
) na soukromce. Říkal, že je oficiálně vyhlášená praxe, že extra pokus na zkoušku stojí 5k. Opakujte libovolněkrát. Normálně je to příjem školy. To je teprve žůžo. Taky bude Mgr.
jerry: nijak mě to neuráží. Zcela otevřeně jsem si přiznal, že na strojařinu nemám povahu a ani mě to nebaví, tak jsem šel za číslíčkama
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Budiž mi ke cti, že aspoň studuju něco "řemeslného" a žádnou
insert slovo Manager píčovinu
BOB: Samozřejmě existují lepší a horší soukromé střední. U nás ve městě je jedna, kde stojí školný +- 10k na školní rok. Tak za to moc parády neuděláš. Je to spíš pro lidi, co neměli buňky na to vychodit státní alternativu v tom samém městě.
U pana PPF stojí !měsíc! víc než splátka operáku na Maserati. A je to jiný pošušňáníčko, od jazyků až po možné mimoškolní aktivity. Neříkám, že se ty prachy někdy vrátí, ale znám i víc nesmyslný způsoby utrácení než je vzdělání dětí. A mají každoročně brutální přetlak, takže nemají primárně potřebu držet si tam kretény jenom protože platí školný
Achjo, jak o tom tak mluvím, tak mě mrzí, že jsem tam taky nešel
*nevím podle čeho se to hodnotí, ani kdo ty žebříčky sestavuje, ale furt nám hustili do hlavy, že to tak je
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)