WAZE
Moderátor: řidičBOB
Re: WAZE
To by mě zajímalo, zda to v Blance bude načítat i přes AndroidAuto, tedy BT vozidla.
Nechápu, proč to neběhá po WIFI která je rychlejší a má větší dosah.
Nechápu, proč to neběhá po WIFI která je rychlejší a má větší dosah.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Super diky moc za obe info...kazdopadne prvykrat som si to vsimol prave v Blance v polke Aprila, kedy ma krasne uplne presne nanavigoval na vyjazd v tuneli, je ale pravda ze rychlost bola presne na limite a bez kolon...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pěkné, něco takového bych taky bral, ale musel bych si kvůli tomu koupit extra telefon jenom na Waze a navíc mám pocit, že by mi v tu chvili přestalo fungovat BT spojení s iPhonem...driver píše:Vestavěná navigace současně navigující spolu s Waze
MIB2 Columbus/DiscoverPro umí dva přes BT současně fungující pro HF a k tomu třetí ale to jsem nezkoušel, by mělo jít připojit tel přímo kabelem pro AppConnect/AndroidAuto/Waze takže tři současně připojené bez problému.
Kromě toho se připravuje AndroidAuto s bezdrátovým spojením, mrkni zda to už není dostupné ve vývojářských nastaveních volitelně, nebo neofiko ke stažení jiná verze pro vývojáře k testům...
Kromě toho se připravuje AndroidAuto s bezdrátovým spojením, mrkni zda to už není dostupné ve vývojářských nastaveních volitelně, nebo neofiko ke stažení jiná verze pro vývojáře k testům...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)