Zaplatil jsem zcela presne 16024 CZK za DUAL. Pokud sazka nevyjde, koupim mistni ridici jednotku za 9895 Kc (tedy pokud se mi nepodari vyjednat ani tu nejmensi slevu) a budu na 25919 Kc. Tedy na tom budu o 1024 Kc hure, nez kdybych nakupoval rovnou tady.VS* píše:když chtěl ušetřit (zas tak levné to v US není) tak ať si pak problémy řeší sám.
Ale to jsem psal uz ve svem prvnim prispevku. Ceska fora jsou plna lidi, co jim odsudky jdou mnohem lepe nez cteni.
Tohle je docela vesela trefa do cerneho, i kdyz jinak nez by asi VS zamyslel. Driv, nez jsem prubnul US, jsem byl domluven s jednim nejmenovanym prodejcem ALP ze sousedniho statu, ktery se ovsem podelal z bububu, ktere na nej ALP nebo spis cesky prodejce udelal a pote, co jsme se uz domluvili na podminkach dodani me odkazal na mistniho prodejce, ze mi to prodat nemuze. Tyhle obchodni praktiky (á la cech nebo kartel - prostě protekcionismus) me nakoply k tomu, abych to zkusil z US. Samozrejme vyhodnost je dana tim, ze dovoz nestal nic, tedy to samozrejme neni a nemuze byt univerzalni navod pro ostatni, takovou aspiraci jsem nikdy nemel.VS* píše:Když už to nechtel kupovat v CZ tak to mohl koupit někde v EU, v US to o moc levnější není, stačí se podívat na US shopy.
Kdyz slysim to papouskovani, ze v US to o tolik levnejsi neni (coz je evidentne ve svetle cisel shora nepravda), nemuzu se dockat, az se proveri, zda zbytek tech tvrzeni o nefunkcnosti je take nepodlozene papouskovani nebo tam uz realny zaklad je.
Dost mozna to skonci tak, ze to nebude poradne fungovat, ze to bude mit kopu FP. Ale alespon se to nezavisle proveri (za cenu 1024 Kc). To provereni je pro nekoho hodnota nicotna, pro nekoho nemala. Zalezi, jak ma kdo nastavene hodnoty .....
Auto, ve kterem to ma skoncit se stale "stavi" (je to takove vesele letni vozidlo, treti ve vozovem parku). Tedy nevim, kdy presne to bude k otestovani v aute. Proto @antiradary.cz (pripadne dalsi): Nebylo by pro Vas v ramci tohohle "akademickeho testovani hypotez" zajimave ozkouset to zatim alespon "na stole"? Poskytnu plnou soucinnost.