řidičBOB píše:na přenosku zapomeň. Ta funguje leda ynženýrovi v kanclu na kolejích
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
francis píše:Pokud ve fordu mysleli dratky, tak ty jsou v pohode
Jo, drátky, přemýšlel jsem o Courierovi a všechny měly vyhřívané sklo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pojistná událost, výměna skla zdarma za variantu, která nebude činit potíže
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Řešením bude starší sada, co mi zbyla z MX5.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jednak drátky a pokud je sklo skutečně IR, tak ještě záleží na velikosti toho prostoru pro telepas - třeba u starších Renaultů byl ten prostor vcelku velký a detektor tam také fungoval. Golf, Octavia, Superb, Passat, Arteon, Kodiaq, atd - vše otestováno a i při sebelepší montáži tesně pod nebo do stropnice, je ten výřez bez pokovení příliš malý. A v kombinaci s horizont umístěním, to fakt nedetekujeM.Z. píše: Mě ve Fordu tvrdili, že jejich skla AR neruší, prý to používá hodně jejich zákazníků a nikdo si nestěžoval
BTW: já když někdy vidím ty zákazníky, tak se ani nedivím, že si nikdo nestěžuje. 99% o tom ví hovno a každé pípnutí jim přijde jako dobrá detekce...
Ano, tak jsem to u jednoho vozu, na přání kolegy, řešil.driver píše:Pojistná událost, výměna skla zdarma za variantu, která nebude činit potíže
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
používám to občas v defenderu s "drátkama" a funguje to... ale je pravda, že tam není moc prostor porušovat cokoli
Btw co ten můj dotaz na zabezpečení motorky?
Btw co ten můj dotaz na zabezpečení motorky?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ja shanim nejakou nejlepe bazarovou prenosku (aby zena moc nedrzkovala kuli penez) a az jsem prekvapeny, jak si ty klebety drzi cenu ma smysl se zabyvat napriklad necim jako Beltronics 965 (popr 995) euro, nebo to uz je davno prekonane a dneska k nicemu? Antilaser az tak nepotrebuju, tady v okoli maji snad jen jeden a stoji furt na tech samych mistech, tam si to umim pohlidat.
Naposledy upravil(a) Kavis dne stř 09 kvě 21:55, celkem upraveno 1 x.
Nějaké cajky na to nabízí, ale dotaz je asi spíš na dealera, ať ti dá reference na nějakého uživatele.Bond007 píše:Na stary kolena jsem zblbnul a premyslim o motorce... jak se resi ochrana tam, nebo to nema smysl? Premyslel jsem ze bych na ramer poridil genovo na baterky, jakej to ma odber?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3