Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jediné hnojivo, které jsem kdy použil, je psí exkrement, než ho stačím sebrat a trávník je jak víno
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Auto mi začalo dělat loužičky. Nevím ještě co to je, ale voda z klimy imo smrdí jinak, i to má takovou debilní konzistenci. Ale na olej to taky nevypadá, respektive to teče z místa, kde bych žádnej olej nečekal. Nebo minimálně ne motorovej Přítel na telefonu se usnesl, že něco podobného mu teklo z 10 let starého auta po 150k, když povolilo nějaké těsnění táhel na šaltpáce.
Na servis jsem dostal termín až za 14 dní. Achjo
Na servis jsem dostal termín až za 14 dní. Achjo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A rovnou jak tam pojedu, tak si můžu nechat seštelovat ACCčko. Jsem trefil nějakou lítavou opeřenou potvoru, vizuální škody žádný, ale auta to nějak nevidí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já neska při úklidu všech aut našel uvnitř motorového prostoru leguána (na krytu motoru) hromadu peří a něco i jako křídlo vrabce.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A nastoupil za jizdy, nebo ho tam donesla nejaka kunda ci kocura?
Předpokládám spíš to druhé, protože to bylo za chladičem.. leda že by to přistání vzal obloukem...
Já minulý rok našel v motorovém prostoru Pandy (parkuje na ulici) mrtvou malou, ještě neopeřenou straku. Asi vypadla z hnízda a hledala úkryt, ale našla smrt
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jenom otisky ťapek na krytu baterky a za ní lehce plesnivou kůrku chleba...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To znám, suchý krajíc chleba byl v pandě před měsícem. Úplně celý si tam ta potvora schovala, jen namazat máslem
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stěžuju si na .... boooží mlýny....
Švára předefčírem (na svátek) dělal doma na chalupě (ze stodoly si staví trucovnu) a fiklo ho v zádech. Moja drahá 3/4 sa mu posměvovala a fčera ji fiklo v zádech tež. A já se jí fčera večer tlemil taky... a.... ano, neska ňa fiklo v zádech...... doparoma....
Švára předefčírem (na svátek) dělal doma na chalupě (ze stodoly si staví trucovnu) a fiklo ho v zádech. Moja drahá 3/4 sa mu posměvovala a fčera ji fiklo v zádech tež. A já se jí fčera večer tlemil taky... a.... ano, neska ňa fiklo v zádech...... doparoma....