Tuning - ta správná strana tuningu
Re: Tuning - ta správná strana tuningu
myslis, ze je to kompresor klimy? mi to pripada spise jako nejaka klec na psa...
HondaMan píše:
Pro mě osobně maximální pecka v oblasti stylingu
to auto by bylo hzeky, jen to zabiji kola...moc velka, nehezky design, koukaji ven z obrysu auta a jako vrchol jsou "acka", to je proste humus...
caddy: vidím to podobně, navíc bych řekl, že vzadu jsou širší než vpředu, což se mi na FWD hnusí vždy ze všeho nejvíc. Přijde mi to prostě nějak úplně proti mysli, když už, tak salámy všude a bez "áček". Nejvíce se mi líbí, když je bočnice rovná, ani balon (boule) ani "A"
Ano, kola jsou slabší. Áčka se mi líbí. Ale sám bych si to na auto nikdy nedal. V poslední době čím dál více preferuji "balon"...
2.9T RWD
presne tak, jak to nema profil 70, nemsi mi to uz do baraku
Sám teď řeším dilema, jestli koupit sadu 15" gum (profil 65), nebo dál jezdit na 17" (profil 45)
2.9T RWD
hm: to ja tiež riešim podobnú dilemu, len neviem či 15" 65 profil alebo 16" 55 profil...
Tak já mám doma 3 sady kol... 15, 16 (ještě z Clia), 17.
Asi dojezdím letní 17" Bridge a pak Punto prodám, nebo z něj udělám definitivně "náklaďák"... Ani na těch 15" to nevypadá špatně...
Asi dojezdím letní 17" Bridge a pak Punto prodám, nebo z něj udělám definitivně "náklaďák"... Ani na těch 15" to nevypadá špatně...
2.9T RWD
ja nemám ani jednu sadu, len disky a letné žiadne a neviem sa rozhodnúť aké kúpiť...