Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
tak hlavne ze to ma klimu na kolecko a zakladni cudliky radia sou taky mechanicky, to mi prijde idealni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
No tak treba pro me je to kolecko kvuli otocnemu, stranove nesoumernemu piktogramu z estetickych duvodu nepouzitelne.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
4x4, 272 NEfoukaných kobyl + 1715kg kerb = normální jízda 12 až 14, trošku sportovněji 15 až 16, foukané budou žrát ještě víc
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To je důvod, proč se vyrábí ty nemožné RS6, Brabus a jiné kombíky. Čím větší kára, tím méně je přetížení cítit. Když tu samou zatáčku nebo zrychlení dáš v nějaké A1 tak už při rozjezdu od baráku dostaneš info, že ještě jednou, a zvracímmira píše: jedinou kuraz, kterou jsem na to potreboval, bylo odolat vykrikum zeny, ze to s ni moc hazi a dela se ji spatne.
V těch větších autech to je znatelně lepší a není od věci, že se dozvídáš, že to je nemotorné, slabé a mohlo to být silnější
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
ctrl_j: já stejně mačkám jenom na volantu, ale prostě mám čudlík a bob ne, heč
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Velikost s tím nemá moc co dělat, spíš je to tím, že v těch malejch autech sedíš jako na hajzlu v sedačkách s nulovým bočním vedením a navíc ty městský auta maj stejně tvrdý pružiny jako jsou v propisce a poměrně vysoký těžiště, takže se to naklání jako Rossi při velký cenědriver píše:To je důvod, proč se vyrábí ty nemožné RS6, Brabus a jiné kombíky. Čím větší kára, tím méně je přetížení cítit. Když tu samou zatáčku nebo zrychlení dáš v nějaké A1 tak už při rozjezdu od baráku dostaneš info, že ještě jednou, a zvracímmira píše: jedinou kuraz, kterou jsem na to potreboval, bylo odolat vykrikum zeny, ze to s ni moc hazi a dela se ji spatne.
V těch větších autech to je znatelně lepší a není od věci, že se dozvídáš, že to je nemotorné, slabé a mohlo to být silnější
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Nevěděl jsem že Bob má Rko.Prostě nejsem takový magor abych šel výrazně přes 10litru s OctouRs a nepočítám dálnici nebo serpentiny do kopce.Jen okresni silnice a nejlepe kde nikdo neni.
Nesmysl. Kde jaké Polo má sedačky GTI / R jako koryta v F1 a lze je spustit až na zem a tvrdost podvozku je pěkně pitomá, protože to nemá DCC a musí to být stabilni i při Vmax, čili se to naklání asi tak, že téměř vůbec A poslední Polo je totální masakr, to je po dlouhé době pokrok, který budou ostatní dohánět zase 1-2generace, a mnozí nemají nárok nikdy._sulcik_ píše:Velikost s tím nemá moc co dělat, spíš je to tím, že v těch malejch autech sedíš jako na hajzlu v sedačkách s nulovým bočním vedením a navíc ty městský auta maj stejně tvrdý pružiny jako jsou v propisce a poměrně vysoký těžiště, takže se to naklání jako Rossi při velký cenědriver píše:To je důvod, proč se vyrábí ty nemožné RS6, Brabus a jiné kombíky. Čím větší kára, tím méně je přetížení cítit. Když tu samou zatáčku nebo zrychlení dáš v nějaké A1 tak už při rozjezdu od baráku dostaneš info, že ještě jednou, a zvracímmira píše: jedinou kuraz, kterou jsem na to potreboval, bylo odolat vykrikum zeny, ze to s ni moc hazi a dela se ji spatne.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)