Onboard videa
Re: Onboard videa
Jenom technicka: Ten druhej pruh ve stejnem smeru jizdy je tam vyznacen jak?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nijak, resp.vodorovným dopravním značením nevalné kvality:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tim padem tam zadny druhy pruh neni.
- GeneHawkins
- Letec
Což - na videu je vidět čára...
Ale napadlo mě v té souvislosti podívat se na ten tramvajový pruh, a ten podélnou jízdu mimo "objíždění, předjíždění, odbočování, otáčení, vjíždění na pozemní komunikaci, nebo vyžadují-li to zvláštní okolnosti" vylučuje.
Tak jo, neměl tam co dělat.
Ale napadlo mě v té souvislosti podívat se na ten tramvajový pruh, a ten podélnou jízdu mimo "objíždění, předjíždění, odbočování, otáčení, vjíždění na pozemní komunikaci, nebo vyžadují-li to zvláštní okolnosti" vylučuje.
Tak jo, neměl tam co dělat.
Na videu prave neni videt nic, aspon ja tam zadnou caru nevidim, o svislem znaceni nemluve.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zaujala mě věta, nic nevidímctrl_j píše:Na videu prave neni videt nic, aspon ja tam zadnou caru nevidim, o svislem znaceni nemluve.
Z Brna k Jihlavě je podélné svislé značení na D1 tak tragické, že když jsem chytl v noci déšť, měl jsem potíže sledovat, kudy vlastně jet, všichni i busy a kamiony zpomalili a to výrazně.
Nikdy jsem si toho nevšiml, ono taky výrazně prší jednou za uherský rok.
Princip je v tom, že přes den bez deště je to úplně v klidu, a stačí malá změna, a nevidíš nic.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To je prostě demence. Ulička by se měla tvořit automaticky už když kolona vzniká, ne teprve když vidím/slyším VRZ.. Hlavně ti "profesionální" řidiči by to měli dodržovat, když se pak v kolone s těma "pyco 40tunama" nehnou
- GeneHawkins
- Letec
Největším viníkem je policie, které je to úplně jedno.