Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
12 litrů v GR při normálním stylu jízdy (nikoliv ekojízda) mi přijde jako dobrá spotřeba.
Na druhou stranu, Bond psal, že s M3 měl dlouhodobej průměr 13 a M.Z. s M2 tuším 12,5? A minimálně u prvního jmenovaného jde o dost serióznější náčiní a tipl bych velice "nenormální" jízdu. Předpokládám, že to má BOB čiplý, co se týče koní, někam na úroveň sériové M2, ale stejně...
Je to jako když mi můj čtyřhrnek žere stejně jako TDI-R v o tunu těžším autě. Akorát naopak
Jakej bude spotřebovej rozdíl mezi 340i a třeba Giulií 2.0T 206kw při nějakém využívání potenciálu? To ten čtyřválec bude žrát ještě víc, ny?
Je to jako když mi můj čtyřhrnek žere stejně jako TDI-R v o tunu těžším autě. Akorát naopak
Jakej bude spotřebovej rozdíl mezi 340i a třeba Giulií 2.0T 206kw při nějakém využívání potenciálu? To ten čtyřválec bude žrát ještě víc, ny?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pokud Giulia pojede naplno a 340i na půl plynu tak je to dost pravděpodobné.
2.9T RWD
tá Giulia je ale iba 4x4 a chlapci píšu od 8-12L
s QV MT som sa pod cca 12,5l nedostal
s QV MT som sa pod cca 12,5l nedostal
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: čip tam není - má to necelých 1500km...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Michal220 píše:Myslím že ti pomáhá dost antiradar.To musela být jízda brzda-plyn hodně z vostra protože dostat se nad 10l chce už trochu kuráž a jet sám jako ty Bobe.
Já se teda divím, čemu se divíš? Po okreskách s 300k autem nad 10l potřebuješ kuráž? S kuráží je ta spotřeba 15+ podle provozu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...navíc - antiradar nepomáhá, antiradar chrání
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pomáhať a chrániť má tá druhá strana a nie antiradar
posledni cesta Banska Bystrica - Olomouc pres Makov, auto plne nalozene, prumer 13. jedinou kuraz, kterou jsem na to potreboval, bylo odolat vykrikum zeny, ze to s ni moc hazi a dela se ji spatne. navic jsem poslednich 40 km po dalnici musel jet na spotrebu 130, protoze uz jsem nechtel tankovat.Michal220 píše:Myslím že ti pomáhá dost antiradar.To musela být jízda brzda-plyn hodně z vostra protože dostat se nad 10l chce už trochu kuráž a jet sám jako ty Bobe.
jo bobe, ja mam u radia taky kolecko a tlacitka
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou