Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Plyn je potenciometr né spínač
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Toto som si všimol včera. Auto som kupoval so starými (2012) Pirelli a chcel som ich dojazdiť túto sezónu. Majú cca 6mm dezénu, ale tá jedna bude na vyhodenie, však?
https://pneumatiky.heureka.sk/nankang-n ... 5-r15-82v/
Nemá niekto skúsenosti s týmito lowcost “športovými“ pneumatikami?
https://pneumatiky.heureka.sk/nankang-n ... 5-r15-82v/
Nemá niekto skúsenosti s týmito lowcost “športovými“ pneumatikami?
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
zena je takovy ten jedinec, co nema problem slapnout na plyn, brzdit ale neumi. proto mizi gumy, ne brzdy. prvni sezonu tam mela Nokiany zLine, ty v podstate zmizely zcela, PS4 se s tim popasovaly prece jen lepe.
dnes jsem musel shodit levou zadni gumu, utikala, tak jsem se chtel podivat. v behounu byl na kolmo zarvany uplne novy hrebik, 60 mm. vubec nechapu, jak se do te gumy dostal. vytahl jsem, knotem zatesnil diru a vse cajk.
pri te prilezitosti jsem omrkl, jak jsou gumy sjete. vnejsi hrana ma o mm materialu vic nez vnitrni a soucasne ma o desetiny nejmene stred. budu muset foukat o nejakou desetinu mene nez je predepsano.
dnes jsem musel shodit levou zadni gumu, utikala, tak jsem se chtel podivat. v behounu byl na kolmo zarvany uplne novy hrebik, 60 mm. vubec nechapu, jak se do te gumy dostal. vytahl jsem, knotem zatesnil diru a vse cajk.
pri te prilezitosti jsem omrkl, jak jsou gumy sjete. vnejsi hrana ma o mm materialu vic nez vnitrni a soucasne ma o desetiny nejmene stred. budu muset foukat o nejakou desetinu mene nez je predepsano.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
asi sereš sousedymmira píše:v behounu byl na kolmo zarvany uplne novy hrebik, 60 mm. vubec nechapu, jak se do te gumy dostal.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Cesta do FR a z5 na zimních jim dala dobře pokuřiť.... místy bylo ke +30 ve stínu.... ale co už, stejně sem je chtěl doyezdit.... ale fčíl už bych asi fuckt měl přezout na letní, že?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dokavaď to při rozjedu nejiskří je to oukej ne?pavproch píše:Cesta do FR a z5 na zimních jim dala dobře pokuřiť.... místy bylo ke +30 ve stínu.... ale co už, stejně sem je chtěl doyezdit.... ale fčíl už bych asi fuckt měl přezout na letní, že?
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
a fčíl vážně: ty zimní byly fakt míněny vážně a plánovitě - člověk nikdy neví, co horské pičasí vyvede - mě sice měli sucho a těplo, ale fčíl už je v Tignes (2100mnm, kde sme bydleli) okolo nuly a sněží
Ahoj mám spíš technický dotaz.. pořídil jsem si na Octavii II nové Continentaly a cca po 200km mi při brždění auto začlo vydávat takový klokotavý zvuk. Ozývá se pouze při brždění a někde čtu, že to může být brzdovými čepy, ale i geometrii na kolech. Co myslíte vy? Brzdy se měnily tak před 2 lety a mám najeto cca 150000
tak po cca 500 km musím konstatovat, že CSC 6 je nejlepší guma na které jsem zatím jezdil
z quattra udělaly naprosto neutrální bestii i přes 1750 kilo, akorát tá výdrž i dle referencí nebude závratná, ale je to UHP guma tak s tím se musí počítat, auto se celé zklidnilo, je měkčí a s bočnicemi jsem problém nezaznamenal, ale mám XL FR variantu.
z quattra udělaly naprosto neutrální bestii i přes 1750 kilo, akorát tá výdrž i dle referencí nebude závratná, ale je to UHP guma tak s tím se musí počítat, auto se celé zklidnilo, je měkčí a s bočnicemi jsem problém nezaznamenal, ale mám XL FR variantu.
Já neska přezul z (velmi ojetých a zničených teplem) zimních P-sottozero III (18") na letní Michelin Sport 4 (taky 18"). Prozatím ale na (ojetých, před smrtí) KONI, takže neočekávám nějaké zázraky.... ale nové KONI už mám v garáži, hned po lyžích pudou na auto....
Btw, už sem to tu psal - zadní (255/35 R18) PS4 jsou asi o 3 cm širší (v běhounu) než zimáky stejného rozměru
Btw, už sem to tu psal - zadní (255/35 R18) PS4 jsou asi o 3 cm širší (v běhounu) než zimáky stejného rozměru