Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
To nikdo ale nerozporuje. Já jsem odpovídal na konkrétní dotaz.
U Mareše to je více/méně spíš komická situace než neuposlechnutí výzvy k zastavení.
U Mareše to je více/méně spíš komická situace než neuposlechnutí výzvy k zastavení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
uz sem si to nasel a precetl. ty si tu psal, ze neni duvod ani uhybat nekterym modrym svetlum. to je kdyz neni majak na strese? i kdyz u tech novych oktavek ani to neplati.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Výstražné znamení musí být umístěno na nejvyšším bodě karoserie. To ovšem neplatí pro nově homologovanou montáž uvnitř vozidla - nové O3 a také nové Superby tu monzáž zatím používají. Je to v provozu, pro pozorné oko, poznat - která montáž je dle nových možností.
Takže třeba Superb, který tad jezdí na D5 a má strobo za oknem dole + doplňková světla v masce, pokud nemá "maják" na střeše, nemá právo přednosti v jízdě a jako znalý zákona, ho můžeš vesele ignorovat, protože předpokládáš, že POLICIE zná zákony a ví, kdy může požadovat přednost v jízdě...
Takže třeba Superb, který tad jezdí na D5 a má strobo za oknem dole + doplňková světla v masce, pokud nemá "maják" na střeše, nemá právo přednosti v jízdě a jako znalý zákona, ho můžeš vesele ignorovat, protože předpokládáš, že POLICIE zná zákony a ví, kdy může požadovat přednost v jízdě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já včera !v Praze! potkal zaparkovanou hnědou Topaz Octavii III, sedan, RZ 8U9 2901 s naprosto stejnou úpravou modrejch zábleskovejch ledek jako měřící OIII, ale při pohledu na masku mi něco nesedělo - nebyla tam bradavice a za sklem ani kamera, tak mi to zkazilo radost, že sem nebudu mít hezký fotky pro nový auto zblízka. A až potom jsem si všimnul, že je to vozidlo celní správy (zalaminovaná kartička za čelnim sklem). Byl jsem celkem překvapenej, že celníci maj neoznačený auta v provedení PČR. Dokonce i RZ maj v U kraji 8U8 u dopravky a CS 8U9...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Myšleno nové auto pro zdejší datábazi měřících vozidel PČR. Jinak mám už delší dobu BMW F80 M3, manuál, foto profilovka na garáži.Stepan píše:Cos koupil?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Arbeitgeber zahlt? Kde se takovýhle joby berou, abych věděl
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
3000km z CZ skrz říši a CH do FR a z5: v česku ani jeden PaCh s "Ka On", v říši ani jeden stacionár ani jedna úsekovka, zato v CH jich bylo milion, ve FR (A40 mezi Genevou a Annecy) jsou mj. dva stacionáry (ne )měřící "laserem". Měření člověkem ale ani ve FR ani v CH ani jedno.
Btw, které z těch úsekovek na D1, které paní v podpalubí hlásí jako "měřené", skutečně měří?
Btw, které z těch úsekovek na D1, které paní v podpalubí hlásí jako "měřené", skutečně měří?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo to zatím nepotvrdil, ale tipuju, že ano.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time