Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
se nám udělalo pěkně, tak se zase kocháme pětašedesát po okreskách
Louplo mi sklo na autě, šutřík. Připojištění skel ready.
Hotline dealera-to řeší pojišťovna
pojištovna-to si řeší leasingovka
leasingovka nebere
chlap co mi to auto prodal-to řeší servis
Zejtra zavolám na servis a mokrej hadr na hlavu si dám už předem![Not listening %-(](./images/smilies/107.gif)
Hotline dealera-to řeší pojišťovna
pojištovna-to si řeší leasingovka
leasingovka nebere
chlap co mi to auto prodal-to řeší servis
Zejtra zavolám na servis a mokrej hadr na hlavu si dám už předem
![Not listening %-(](./images/smilies/107.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak to jsme dva ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já si názor na operák udělám až po vrácení auta. Zatím se mi to líbí, vzhledem k mému jízdnímu stylu se mi asi vyplatí auta častějc měnit, ať se s mechanickými závadami pere někdo jinej, těch 7-8 let by to v mých rukách stejně nepřežilo. A peklovat se každých pár let s prodejem (navíc odpisy a tak...), taky není to pravé ořechové. Na druhou stranu, jestli mi napálí desítky tisíc na spoluúčastech při vracení, tak příští auto už bude jinak.
Ale jak říkám, zatím dávám lajk a dokážu si představit, že další postrk by mohlo být něco naftového třílitrového., zase na operák
*+teda já na jiný řešení, kromě ojetiny, vlastně neměl prachy. Respektive asi měl, ale vyšlo by mě to moc draho![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Edit: + jsem si dneska připadal jako Alenka v říši divů. Spolužák mi říkal, že za uskladnění sezónních gum platí u dealera 6tis. každýho půl roku za 2 sady. A že tažný mu nabídli za 42kkč, normálně mechanický. A ani jedna z těch částek mu nepřišla divná. No novým bytě budu jedno parkovací stání navíc, tak jestli někdo platíte podobnej nesmysl, uskladnim Vám to za polovic. A ještě tam nechám parkovat nějakýho souseda s Fabii nebo tak![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Ale jak říkám, zatím dávám lajk a dokážu si představit, že další postrk by mohlo být něco naftového třílitrového., zase na operák
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
*+teda já na jiný řešení, kromě ojetiny, vlastně neměl prachy. Respektive asi měl, ale vyšlo by mě to moc draho
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Edit: + jsem si dneska připadal jako Alenka v říši divů. Spolužák mi říkal, že za uskladnění sezónních gum platí u dealera 6tis. každýho půl roku za 2 sady. A že tažný mu nabídli za 42kkč, normálně mechanický. A ani jedna z těch částek mu nepřišla divná. No novým bytě budu jedno parkovací stání navíc, tak jestli někdo platíte podobnej nesmysl, uskladnim Vám to za polovic. A ještě tam nechám parkovat nějakýho souseda s Fabii nebo tak
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Důležité je, že byl se službami spokojenýStepan píše:A ani jedna z těch částek mu nepřišla divná
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
joooo a ještě 8 tisic za přezutí 17" sady kol ![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Asi udělám průzkum trhu (budu chodit po parkovišti před školou a ptát se lidí, co přijedou prémiovkama) na určitý službičky a pak v tom snad začnu byznys. Mám toho kluka rád, ale když mi o tom skladování kol vyprávěl a nemohl pochopit, čemu se tak strašlivě směju...Víc takových
http://dfens-cz.com/republice-vice-lemplu/
BOB: Jestli jich máš fakt hodně, taky ti udělám deal. Znáš to, co je za korunku, to se nedaní...![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Asi udělám průzkum trhu (budu chodit po parkovišti před školou a ptát se lidí, co přijedou prémiovkama) na určitý službičky a pak v tom snad začnu byznys. Mám toho kluka rád, ale když mi o tom skladování kol vyprávěl a nemohl pochopit, čemu se tak strašlivě směju...Víc takových
http://dfens-cz.com/republice-vice-lemplu/
BOB: Jestli jich máš fakt hodně, taky ti udělám deal. Znáš to, co je za korunku, to se nedaní...
No zrovna operak do toho lemplovstvi krasne pasuje - tady mate penize a vyreste to ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Lempl je potřeba být přiměřený. Podle otce jsem neumětel nejhlubšího zrna a je dobře, že mě z kanclu nikdo nikdy nepustí k jakékoliv práci, protože bych to ještě zkurvil a podpálil celou dílnu. Ale v porovnání s průměrem na tom nejsem tak špatně
Vzpomínám na jeden job, kdy v závěrečné fázi bylo potřeba vyklidit prostor. Zadání: Tyhle přepravky (řádově 150-200ks, žádná prdel) do výtahu, dole to přetáhnout přes patro, naložit do jiného výtahu, dotáhnout po rampě ke kamionu. Vybavení: Ruce a "někde je tu paleťák a palety".
Kolegovi z FHS jsem musel, přísahám Bohu, postupně vysvětlit, že:
a) Ne, nebudem to nosit po jedné, ani po dvou. Najdeme si palety.
b) Ne, nepoložíme si tu paletu do toho výtahu, dáme si ji k těm přepravkám.
c) Ne, nebudem tu paletu pak muset tlačit po tý podlaze, od toho máme ten paleťák.
A když jsem se vrátil, tak měl uprostřed tý palety vykládanej komínek, 15 přepravek na sobě a "to nepřevezem, vždyť nám to spadne..."
![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)
Vzpomínám na jeden job, kdy v závěrečné fázi bylo potřeba vyklidit prostor. Zadání: Tyhle přepravky (řádově 150-200ks, žádná prdel) do výtahu, dole to přetáhnout přes patro, naložit do jiného výtahu, dotáhnout po rampě ke kamionu. Vybavení: Ruce a "někde je tu paleťák a palety".
Kolegovi z FHS jsem musel, přísahám Bohu, postupně vysvětlit, že:
a) Ne, nebudem to nosit po jedné, ani po dvou. Najdeme si palety.
b) Ne, nepoložíme si tu paletu do toho výtahu, dáme si ji k těm přepravkám.
c) Ne, nebudem tu paletu pak muset tlačit po tý podlaze, od toho máme ten paleťák.
A když jsem se vrátil, tak měl uprostřed tý palety vykládanej komínek, 15 přepravek na sobě a "to nepřevezem, vždyť nám to spadne..."
![Thumbs up! :-bd](./images/smilies/113.gif)