BMW Divize
Re: BMW Divize
@Vroom neuraz sa ale ty nevies citat?
tam je "Leergewicht EU" co je s 75kg pasazierom a minimum 90% paliva v nadrzi ak sa nemylim je to DIN 70020 norma
cize nech ratam ako ratam normalna m2 je pod 1500kg, sucha hmtonost by mala byt 1450kg.
tam je "Leergewicht EU" co je s 75kg pasazierom a minimum 90% paliva v nadrzi ak sa nemylim je to DIN 70020 norma
cize nech ratam ako ratam normalna m2 je pod 1500kg, sucha hmtonost by mala byt 1450kg.
Ja teda spis resim rozdil M2 vs M2CS.
tedy 1570 vs 1625 ... To je motor z M3 tak tezky?
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Lenze mas tam zle udaje m2 vazi 1450 plus minus 10 kg.
M2 cs vazi tesne nad 1510kg
Bavim sa o suchych hmotnostiach pretoze uvadzat vahu auta aj s vodicom je podla mna chore.
Bavim sa o suchych hmotnostiach pretoze uvadzat vahu auta aj s vodicom je podla mna chore.
maciak: jen pro poradek - pridava se ciste 75 kg, nic vice.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mira to platilo 10r dozadu uz nejaku dobu sa pridava minimalne 90% paliva a povinna vybava*
https://de.wikipedia.org/wiki/Leergewicht
odporucam pozret DIN 70020
podla EU sa musi udavat hmotnost auta tak ze sadnes a ides prec pricom splnas technicke normy.
nepametam sa ako to je s rezervou alebo lepiacou sadou, ale lekarnicka vystrazny a pod tam vsetko musi byt.
mne toto pride ako nonsens kedze podla mna je relevantna vaha auta nasucho.
lebo mozes mat auto ktore ma nadrz 40l a dalsie 120l a to hend spravi nejakych 70kg na palive rozdiel
plus aky chlap vazi 75kg
*co si pametam tak povinna vybava bola od 7-10kg
podla EU sa musi udavat hmotnost auta tak ze sadnes a ides prec pricom splnas technicke normy.
nepametam sa ako to je s rezervou alebo lepiacou sadou, ale lekarnicka vystrazny a pod tam vsetko musi byt.
lebo mozes mat auto ktore ma nadrz 40l a dalsie 120l a to hend spravi nejakych 70kg na palive rozdiel
plus aky chlap vazi 75kg
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
- Lachende Bestien
- Letec
Auto "nasucho" a bez řidiče nejezdí což relevanci údaje o hmotnosti poněkud zpochybňuje.maciak píše: mne toto pride ako nonsens kedze podla mna je relevantna vaha auta nasucho.
plus aky chlap vazi 75kg![]()
Samotný údaj o hmotnosti je mi k exkrementu, dokud si auto nevyzkouším.
Ovšem naopak musím uznat, že kdo si ještě přes panděro vidí na péro, nemůže být logicky zařazen do kategorie "chlap".
To dá rozum.
![Party :ymparty:](./images/smilies/36.gif)
Ale to je predsa uplne jedno ci uvadzaju suchu, alebo pohotovostnu hmotnost. Nic to nemeni na tom ze M2 je relativne tazka. Tazka v porovnani s konkurenciou aj v porovnani s M4. Potom to postavia na trat s Macanom Turbo a zrazu je senzacia na svete.maciak píše:Lenze mas tam zle udaje m2 vazi 1450 plus minus 10 kg.
75 mam vyjimecne tak pres vanoce jinak mene, takze uz nejsem chlap?maciak píše:Mira to platilo 10r dozadu uz nejaku dobu sa pridava minimalne 90% paliva a povinna vybava*
plus aky chlap vazi 75kg![]()
![Crying :((](./images/smilies/20.gif)
![Crying :((](./images/smilies/20.gif)
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
Pravda vyděsí
Nato aka je m2 velka mi ta hmotnost vobec nepride vela. A ktora konkurencia je lahsia? 4 miestne coupe?
M2 je nizsia stredna trieda a prakticky kazdy hothatch na trhu bez awd je lahsi. Vratane kombikov. S odlahcovanim si proste hlavu nerobili to je zrejme.