Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
V tom pripade ocekavam stiznost na PP, ze berou na sedmdesatce benevolentne az od 93 km/h
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
mimochodem k speedmaratonu...
na idnes píšou že bylo zkontrolováno 7000 vozidel a nasazeno 811 policistů...
No to je ale docela houbeles produktivita.
Vychází mi to na 8.63 vozidla na příslušníka.
Pokud jsou hlídky dvoučlenné tak zhruba 17 vozidel za celý den...no styďte se takhle ten Západ nedoženem
na idnes píšou že bylo zkontrolováno 7000 vozidel a nasazeno 811 policistů...
No to je ale docela houbeles produktivita.
Vychází mi to na 8.63 vozidla na příslušníka.
Pokud jsou hlídky dvoučlenné tak zhruba 17 vozidel za celý den...no styďte se takhle ten Západ nedoženem
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to někaký total dement, co se tváří, že je policajt. Koukni na některá videa, když dává záznamy ze svého měření rychlosti a stříhne tam zadní kameru, jak má na zadním kufru nalepenou jakožepolicejníanténu Takovej bastl neumí ani v Rametuctrl_j píše:Me nejvic bavi ten exot, co tam ta videa dava. Nadpisy a popisky zasadne caps lockem, pise neco o negramotech a sam je tatar. Jeden profil uz mu zrusili, protoze systematicky kradl videa a bude hlasat neco o dodrzovani zakona…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To seš dost smutnej případ, když tě ani k dopravákům nevezmou...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dnes jsem jel z Ovy az do Prahy a podle Waze ani jeden... jen doufam ze neni na cca 150. Km. Jsem se trochu zapomnel...driver píše:Seznam aktuálně měřených úseků na D1?
2.9T RWD
Dneska jsem měl na ně štěstí
O 30 minut déle.. z toho parkoviště asi moc vidět nebudou, ale diskoška ON a někoho stahovali k tomu obchodnímu centru
O 30 minut déle.. z toho parkoviště asi moc vidět nebudou, ale diskoška ON a někoho stahovali k tomu obchodnímu centru