Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Já jsem vyměkl a jezdím do školy sockou. Krndovačka po Žižkově mě přestala bavit. Nicméně s nástupem léta to možná přehodnotím, člověk občas musí potěšit oko
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska Krnda oznámila, že nebude už kandidovat. Ještě minulý týden hulákala, že by rada svou prácu dokončila. Vůdce asi zavelil jinak.
BTW: ten Stropnický (starší - ne ta mladá buzna), co ho Vůdce vidí na lídra pro pražské komunální volby, bude taky slušné peklo.
BTW: ten Stropnický (starší - ne ta mladá buzna), co ho Vůdce vidí na lídra pro pražské komunální volby, bude taky slušné peklo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja bych taky dneska vymek, ale vecer potrebuju mit auto tak sem to risknul...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
doublepost, smazat.
Naposledy upravil(a) Stepan dne stř 11 dub 10:28, celkem upraveno 1 x.
Lidi rychle zapomínají.
Mimochodem, momentálně mě strašlivě vysírá tahle studentská aktivita:
https://www.facebook.com/events/899375630269437/
Nejenže chtějí prachy ze státního, ale ještě si diktovat z jakého rozpočtu je vytáhnou. Já takhle oprsklej asi nikdy nebudu
Mimochodem, momentálně mě strašlivě vysírá tahle studentská aktivita:
https://www.facebook.com/events/899375630269437/
Nejenže chtějí prachy ze státního, ale ještě si diktovat z jakého rozpočtu je vytáhnou. Já takhle oprsklej asi nikdy nebudu
debilní PPL který mělo v úterý doručit balík, a možná ho doručí již zítra. kvůli nim nemám 185 koní a nemůžu jezdit dvěstě v městě do piče
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
dvěstě v městě
třista z místa
přímou čarou do náruče antikrista
třista z místa
přímou čarou do náruče antikrista
Zkur..píííp vypi..píííp mizerny Windows! Mám v telefonu Win 8.1. Že mi nejde Waze nevadí, stejně poslední dobou tolik nejezdím. Že jsem si k aplikaci Facebook musel aktivovat i Messenger, budiž. Ale že mi ten Messenger padá natolik, že se do něj nedá přihlásit. A když zkusím FB přes prohlížeč, tak zamrznou všechna tlačítka a ikony na FB a mohu si max. rolovat hlavní stránku a nejdou posílat zprávy, to už mne jeduje. Prostě hodili bobana na další podporu. Kundy emerický.
Jako já byl velkým fandou Win telefonu, ale minimalne posledni 2 roky to smysl nedava...
2.9T RWD
taky jsem to kdysi zkusil, systém sám o sobě mi přišel v pohodě, ale ty aplikace byly buď oproti iOS a Androidu o 5 verzí pozadu a nefungovaly přijatelně, nebo nebyly vůbec