Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Teď na to koukám, myslel jsem vertikál a napsal blbě horizontál...samozřejmě byl ve vertikální poloze, tak jak má být. V podstatě mám na vertikál takové detekce, které bych čekal od umístění na horizontál.
Tak to někde bude problém...zkus u stacionáru vytáhnout detektor ven z okna...jestli nebude hlásit jak má...jestli není třeba pokovené okno...jinak zkusit detektor poslat prodejci jestli je ok
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...pokovené sklo nebo něco uvnitř, co ho ruší.
Na druhou stranu - je to jenom elektronika... AR.net tuším umí změřit citlivost.
Na druhou stranu - je to jenom elektronika... AR.net tuším umí změřit citlivost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vozím to na střídačku ve dvou autech, pokovené sklo nemá ani jedno, ale obě mají výhřev drátky. To by ale vadit nemělo. Nic co by ho mohlo rušit nevozím (nepředpokládám, že by mohl rušit mobil).
Až bude čas, zkusím to pořešit s prodejcem.
Až bude čas, zkusím to pořešit s prodejcem.
Stačí si sjet o jeden příspěvek níž a hned víš, odkud vítr fouká
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak jo, svět je ještě v pořádku.
Sem byl 3er ve ValMezu a hned první bouda (Hrachovec) - "Ka".... takže chytrá paní zdá se funguje a neusnula .... ufffff
Sem byl 3er ve ValMezu a hned první bouda (Hrachovec) - "Ka".... takže chytrá paní zdá se funguje a neusnula .... ufffff
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nevim kudy jezdis, ale ja v minulych 2 tydnech 4x profrcel kolem smerem na a z Ziliny a vzdy jsem PaChy s radarem potkal
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No já za poslední cca měsíc najel asi 4tis km po CZ a SK a ani píp (Ka), proto sem neska jel přes ValMez, bo už sem si fakt začínal myslet, že chytrá paní začala stávkovat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.