Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tomu autu zase až tak moc není a pokud správně seděl a byl připoutaný tak mi moc nesedí "řidič vylétl z auta".
2.9T RWD
Když si stát neumí nebo nechce poradit s takovou maličkostí, jako je likvidace billboardů, k čemu tu vlastně je?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pripoutanej zjevně nebyl. Ale ten billboard tam taky bejt neměl..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
On tam sice být neměl, ale nebyl asi důvodem kutululů. To rozpoutal už kanál a řidič letěl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tento idiot včera blokoval D1 na 193. km na Prahu. Mám ještě pořád chuť fotku vzít a jít na policajty. V opačném směru dvakrát projela motorka. Poprvé si prohlížela situaci, po druhé milostivě ukázala, ať táhne do pravého pruhu. Transporter, který kamiony viděl najíždět do levého neudělal vůbec nic..
co vede podobný individua k tomuto blokování? Nečte to nějaký kamioňák, který by nám to dokázal vysvětlit? Mě to hlava nebere...jestli je štve jezdit v kamionu, tak ať dělají něco jiného, ne?
To je stres vztek a zkrat.
Ví, že takto bude zipovat méně aut a on projede dřív.
Že neprojede IZS má na háku, nikdy za to nikoho netrestali, stačí dodržovat rychlost a můžeš blokovat celý transit no problem
Bojler: Oni nemají nařízení se tím zabývat. Oni mají pokyn měřit, a řešit nehody. Já to taky nesčetněkrát namítal dopravákům a nic. Musíš to nahlásit oficiálně na 158 ale aktuálně, pak to musí řešit.
Ví, že takto bude zipovat méně aut a on projede dřív.
Že neprojede IZS má na háku, nikdy za to nikoho netrestali, stačí dodržovat rychlost a můžeš blokovat celý transit no problem
Bojler: Oni nemají nařízení se tím zabývat. Oni mají pokyn měřit, a řešit nehody. Já to taky nesčetněkrát namítal dopravákům a nic. Musíš to nahlásit oficiálně na 158 ale aktuálně, pak to musí řešit.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bojler: standard. V hlavě nasráno, ale zase céčko + éčko a profesák! King of the road.
driver: nemusí. Jeden zdejší člen to tuším jednou zkoušel a policista na druhé straně se jej zeptal, zda se někomu něco stalo...on řekl, že ne a oni, že tak nepřijedou.
Já bych jim řekl, že když nepřijedou, tak ať rovnou posílají záchranku a hasiče.
Jednou se mi poštěstilo, že takovýto zmrd stál asi ob 4 auta vepředu. To bylo lepší než 2h v box clubu I on si to jistě bude pamatovat
driver: nemusí. Jeden zdejší člen to tuším jednou zkoušel a policista na druhé straně se jej zeptal, zda se někomu něco stalo...on řekl, že ne a oni, že tak nepřijedou.
Já bych jim řekl, že když nepřijedou, tak ať rovnou posílají záchranku a hasiče.
Jednou se mi poštěstilo, že takovýto zmrd stál asi ob 4 auta vepředu. To bylo lepší než 2h v box clubu I on si to jistě bude pamatovat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Ještě bych pochopil, že si chtěl zkrátit čekání a dokud to jelo, jel taky. Ale jen tak zastavit a jako kokot tam stát? Přede mnou jel maník, který kdybych netroubil jak zběsilej, tak si ani ničeho nevšímal a jen tak tupě stál.