S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
kuka je škoda v surovinách ti za ni daj tri kila...každopádně to byl asi vadný exemplář
Smiř se s tím, v zimě si o ní nepečoval, tak už tě teď nechce
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
@retron: po 9-ti letech provozu bych to neměl odvahu to nazvat vadným kusem....
@jerry: jo, to je pravda
@jerry: jo, to je pravda
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo tak, ona má za sebou 9 let služby. Tak to před ní poklekni, než ji dáš pryč. Zvlášť když v zimě nejezdila, tak je to skoro zázrak
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- jsi to zabil.jerry píše:Tak to před ní poklekni, než ji dáš pryč.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tvl to řeknu hned, ikdyž mě vydržela 9 let i oem klasika bez jakékoliv údržby
Ale tys jezdil i přes zimu. Pavprochova je učiněný zázrak, když ji v zimě nikdy nedobíjel a vydržela 9 let.
Pavproch má dobrou karmu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Včera další krásná jízda s miatou. Postupně si čím dál víc rozumíme. Díky všem, kteří jí tu chválili, jsem se rozhoupal k koupi. A fakt nelituju, hodně zábavy za rozumný peníze.
Tak už mám taky vyvětráno.... ve vlasech....
Je to náádhera, kuju fšem a za fšecko..... že mám v čem větrat a že můžu větrat....
Je to náádhera, kuju fšem a za fšecko..... že mám v čem větrat a že můžu větrat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.