Copak se ti nelíbí?Pickuper píše:ty bys měl radši taky táhnout zpátky do garáže, příteliAštar Šeran píše:jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
Pokec 2011
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Re: Pokec 2011
TSI
kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu
Niko nadžanel ko kerdža
Na Cukerberga s tou jeho knihou yxichtů se takdy za 50 let zapomene, nic co by se lišilo od normálu
Tim ale nechci říct, že nacisti nějak podporuju, naopak.
Tim ale nechci říct, že nacisti nějak podporuju, naopak.
Mám rád automatické převodovky.
malcolm: špionáž je stará jak lidstvo samo, ale např. Státy žádnou tajnou službu do tý doby něměly a ještě dlouho po válce byli zpravodajští dustojníci abweru žhavým zbožím a předávali jim tak know how. Takže se o rozvoj špionáže zasloužili ve světovým měřítku řekl bych dost.
Americkej atomovej program taky dělali bývalí nacističtí vedci. Stejně tak jako lety do vesmíru. Nikdo o raketách nic nevěděl. Jen Němci byli s to postavit něco jinýho než rachejtli která si lití kam jí napadne.
Americkej atomovej program taky dělali bývalí nacističtí vedci. Stejně tak jako lety do vesmíru. Nikdo o raketách nic nevěděl. Jen Němci byli s to postavit něco jinýho než rachejtli která si lití kam jí napadne.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Nejlépe druhým extrémem a přehnanou glorifikacíPickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu
TSI
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A vždyť tohle ví každý... Stejně tak jako že řada z nich byli nadaní umělci se smyslem pro estetiku... a vlastně dost připomínají posádku Enterprise ze Star Treku.Pickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
StarTrek a Hvězdný války jsem nikdy neviděl, přišel jsem o něco?
Mám rád automatické převodovky.
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
plant: já myslím, že netřeba za každým slovem zdůrazňovat že "nic nepodporuješ, neoslavuješ, nehanobíš atd."...tady již nejsme na garáži .... a každej soudně smejšlející člověk chápající psaný text si obrázek udělá. To jen tamní samozvaní odborníci na trestní právo viděj v jakýkoliv zmínce téměř o čemkoliv hned několik paragrafů. Bohužel realita je úplně někde jinde, což ti bystří již mohli poznat např. z i na garáži uvedenýho odkazu týkajícího se cigoše Bangy. Tam šlo o úplně jinej level a i přesto se to v zásadě nedostalo ani z přípravnýho řízení. A proč asi?
Pro osvěžení paměti zde: http://zpravy.idnes.cz/diskuter-hrozil- ... _krimi_zep
Pro osvěžení paměti zde: http://zpravy.idnes.cz/diskuter-hrozil- ... _krimi_zep
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper: prese tak.....viz prehnana korekce v diskusi pod clanky, kde nekomu prispevek nesel odeslat, protoze tam pouzil hitlerovo jmeno..pritm naprosto v korektni historicke souvislosti, ani se to netykalo nacismu (jkao ve smyslu, ze Hitler u nas konecne zavedl jizdu vpravo ci tak neco). Tomu uz rikam posedlost a prehnanost....stejne jako v Nemecku, kde si ani nemis udelat haknkrojc na model letadylka....