Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
driver
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od driver »

Stepan píše:Zarazila mě ta diverzita
Proč? Někteří poslouchají absolutně vše co se týká žánrů, akorát si vybírají hity respektive kvalitu. Právě opak je o malém rozsahu nejen žánrem, ale i myšlením.
A nejhorší jsou experti se sluchátkama ;)
Přílohy
DOs5zgHUQAACN6F.jpg
Naposledy upravil(a) driver dne úte 03 dub 11:16, celkem upraveno 1 x.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mattonecz píše:a jeje uz je nervozni :) mam k tomu co rict. motas se tam, troubis, pak tu bulis a nejsi schopen priznat, ze si udelal chybu. frustrujici, ze
Není nervózní. To se velmi pleteš.
Jenom mi vadí pitomci, co místo diskuze, začnou zesměšňovat to nebo ono...ale k věci 0. Já diskutuji slušně a bez emocí a bez stylu z 6.B. To je celé.
Nevsdí mi přiznat chybu...chyby dělá každý.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

abgx1 píše:dajme tomu ze neodpoveda norme(chybajuca znacka C21), a jedna sa teda o klasicky priebezny pruh... na tom ze ma i30 prednost by sa nic nezmenilo
O průběžném pruhu nemůže být řeč, VDZ hovoří jasně. Copak všechny připojováky máme označeny pomocí IP18b (C21 asi v SK)?
To, že v normálním stavu tam připojovák přechází plynule do průběžného a někteří jezdí "pozvyku", je věc druhá ...
Clipboard01.jpg
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Čáry tam stejně 99% řidičů nezajímají:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Pokud existují řidiči, kteří neznají ani připojovací pruhy a jejich použití, a jezdí, jako by neexistovaly, potom je jisté, že přechodné značení nechápou vůbec, protože si všímají jen budíku rychlosti a značek omezení rychlosti.
To je totiž jediné, za co jim pokuta hrozí a ostatní pravidla nejsou zásadní.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Dneska mi jeden krypl opět dopřál krásný začátek dne...

Rychlost zabíjí!
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

tohle se ve zprávách neobjeví, ale kdybys před nim jen zavadil o brzdový pedál, uštve tě celá republika...
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Ráno nějakej expert nabral na kapotu ženu co šla po přechodu. Asi někoho pouštěl a pak se rozjel a vzal jí. Je to blbě vidět, fakt potřebuju lepší kameru. Na konci videa sem zastavil, protože za mnou jela policie, a šel jem jim to říct, byl tam ale jen týpek v civilu, že je civilní zaměstnanec a nemůže to řešit. Tak nevim.

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Aikon: To video zašli na patřičná místa s kontaktem, nic za to nedáš, však mají RZ, kartu řidiče, čas, no problem a rovněž by měli řešit toho hajzla, co tam spal v připojováku. To je normální pokus o zabití, u Vyškova na D46 je 110 a v tom trefit návěs co Ti nedal přednost a ohrozil Tě, je masakr.
Na druhou stranu tohle je základní věc při jízdě po dálnici, buď umět zastavit nebo objet překážku a předvídat ji, bylo to zřejmé předem, že to hrozí.
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

No ono to bylo blbé v tom, že jsem uhýbal doprava tomu transpíkovi, který později projede v levém. Když jsem se díval na záznam ze zadní kamery, tak by se šlo vrátit do levého pruhu a objet ho, protože transporter na situaci reagoval a brzdil pak se mnou, ale v ten moment jsem se už nestihl mrknout do zrcátka a neměl jsem tušení, jak rychle se vůči mně pohybuje a jestli ho už nemám těsně za sebou - právě jsem pozoroval tu situaci u nájezdu a tušil z toho (kamion zaparkovaný v připojováku) nějakou levárnu. Tak jsem to radši neriskoval a volil brzdu.
Rychlost zabíjí!
Odpovědět