Onboard videa
Re: Onboard videa
vidis abgx to je lepsi to vzdat nez se hadat s b.bem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, také mne neba dohadovat se s cucákem, který ani nemá ŘP a se zamindrákovaným pičusem, který debilně startuje pokaždé, protože v minulosti neunesl jednu argumentační prohru.
Také umím urážet místo diskutování. Pro mne žádný problém - naopak, dobře vědět.
Také umím urážet místo diskutování. Pro mne žádný problém - naopak, dobře vědět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já nevím, ale pořád mi přijde, že hlavně Hyundai vůbec neví, která bije.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
blbom by som ho urcite nenazyval, akurat je zvyknuty ze nanho vacsina ludi bezdovodne utoci, preto vsetky argumenty defaultne poklada za bezpredmetne
Bob, jedznoznacne tvrdis ze hyundai v zakrute presiel z laveho pruhu do praveho, lenze hyundai v lavom pruhu nikdy nebol! isiel: Pravy pruh-> Stredova ciara-> zase pravy pruh
Video zacina dobrych 300m pred krizovatkou, a pocas videa som hyundai v lavom pruhu ist nevidel...
ak si ho ty videl, tak mi to prosim ukaz, vazne ma to zaujima, mozno som len slepy
Bob, jedznoznacne tvrdis ze hyundai v zakrute presiel z laveho pruhu do praveho, lenze hyundai v lavom pruhu nikdy nebol! isiel: Pravy pruh-> Stredova ciara-> zase pravy pruh
Video zacina dobrych 300m pred krizovatkou, a pocas videa som hyundai v lavom pruhu ist nevidel...
ak si ho ty videl, tak mi to prosim ukaz, vazne ma to zaujima, mozno som len slepy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Také bych netvrdil, že tam nikdy nejel. Jel tam, jenom to kamera neumí zobrazit - není to vada, ale vlastnost. Dopředu ještě ok, ale do stran to není úplně věrohodné zobrazení. Já ho sledoval právě proto, že měl zmatek v tom, kterých čar se držet. Jsem tam obezřetný, protože s tím značením má víc řidičů problém, jelikož to žluté je hned vybledlé nebo rozježděné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Abgx jo jsem provokater ale ne hulvát jako on když prohrál.
no skusim to este posledny krat, potom to vzdavam
42 sekunda: hyundai ide jednoznacne v PRAVOM pruhu, ty v pripojovacom
43-44 sekunda: ty si zacal celkom vyrazne akcelerovat a tlacit sa dolava, hyundai sa ti zacina z praveho pruhu uhybat na stredovu ciaru, aj ked ma prednost...
45-46 sekunda: kompletne si sa nasackoval do praveho pruhu, a nedal tak prednost v nom iducom hyundaiu ktory sa kvoli tebe musel uhnut na stredovu ciaru
47 sekunda: pochopil si ze ste dvaja v jednom pruhu, a ze on sa ti neuhne, zacal si konecne brzdit a zaradzovat sa za neho
42 sekunda: hyundai ide jednoznacne v PRAVOM pruhu, ty v pripojovacom
43-44 sekunda: ty si zacal celkom vyrazne akcelerovat a tlacit sa dolava, hyundai sa ti zacina z praveho pruhu uhybat na stredovu ciaru, aj ked ma prednost...
45-46 sekunda: kompletne si sa nasackoval do praveho pruhu, a nedal tak prednost v nom iducom hyundaiu ktory sa kvoli tebe musel uhnut na stredovu ciaru
47 sekunda: pochopil si ze ste dvaja v jednom pruhu, a ze on sa ti neuhne, zacal si konecne brzdit a zaradzovat sa za neho
Naposledy upravil(a) abgx1 dne pon 02 dub 17:23, celkem upraveno 1 x.
Nevím, jaká byla situace na místě, jestli vůbec o Bobovi věděl, nebo uhýbal jen tak samovolně, ale podle těch výřezů záznamu, to opravdu vypadá, že se Hyundai držel v pruhu, takže omluva, blbě jsem se díval já.
Nicméně bych se vůbec nedivil, že tam prostě jen tak nazdařbůh kličkoval, jak to někteří experti umí.
Nicméně bych se vůbec nedivil, že tam prostě jen tak nazdařbůh kličkoval, jak to někteří experti umí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není tak úplně pravda... Jednak já jsem neakceleroval, ale on pustil plyn a v okamžiku (44s), kdy on už přejíždel dvojitou plnou, já byl pořád ve svém pruhu.
Btw: žádná značka, že se jedná o připojovací pruh nebo o povinnost někomu dát přednost v jízdě, tam nebyla...takže z čeho vycházíš?
Btw: žádná značka, že se jedná o připojovací pruh nebo o povinnost někomu dát přednost v jízdě, tam nebyla...takže z čeho vycházíš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time