whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
no ale musí se to 14 dní dopředu, kvůli zákonu o možnosti vrácení
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nemusí...stačí, když si založíš účet na IČO Tam je rozhodující totiž, na koho je vystaven doklad.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Trvale poskozeni zraku diky lemplovinosti jedne, drive zminene, nemocnice. To je vole den
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pochvala pro Montkovo (ie. stejná firma, co mi stavěla halu) - v pondělí nastoupili a fčíl je přístavek hotový....pavproch píše: Sem postavil fabriku, záměrně jen pro "čistou" stavbu strojů s tím, že sme si nechali pronájem "špinavých" prostor (svařovna, brusírna) na úplně jiném místě.... no a z těch prostor sem fčíl neočekávaně dostal 3-měsíční výpověď....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
UPC - smlouva 2 roky na internet 30 MB + telefon. Po 11 měsících přišel mail, že internet 30 MB ruší, zvednou rychlost na 50 MB a cenu o 22 Kč. Pokud nesouhlasím mohu odstoupit od smlouvy. Je jim jasné, že kvůli 22 Kč to řešit nikdo nebude. Na druhou stranu, když se k něčemu zavážu, tak to dodržím. Tradiční přístup velkých korporátů, zákazník musí vše, oni jak se jim hodí
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ALZA pochvala za sympatický přístup pracovníků při nákupu i vrácení zboží. Při vrácení do 14 dnů cashvoucher na hodnotu o 5% vyšší než je cena vraceného zboží.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Z toho důvodu mám Alzu taky rád. Nikdo tam nic neřeší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já tam nekupuju jen kvůli jejich naprosto debilní reklamě. I kdyby to bylo u konkurence o 20% dražší, tak jim prachy nedám, dokuď tam bude ten zelenej zmetek.
CZC ma prakticky vsechno levnejsi a s vracenim zbozi taky nemaj problem, jak sem nedavno overil. (vracel sem xbox one x a gtx 1060). penize mi vratili vsechny. radsi sem tam teda hned za vetsinu hodnoty nakoupil pac mi to bylo blby
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Na alze bych si nekoupil nic, u čeho je pravděpodobnost reklamace a je to vyšší hodnoty. Prodávají nějaký šmejdy stejně jako ostatní, ale přístup jejich reklamačního oddělení (2013 cca) mě tak dostal, že jsem si u nich od té doby nekoupil nic, co buď
a) extrémně nespěchalo
b) jinde neměli
c) nikdy bych se nesnažil reklamovat.
Jediný plus oproti CZC je akceptace bitcoinu..
a) extrémně nespěchalo
b) jinde neměli
c) nikdy bych se nesnažil reklamovat.
Jediný plus oproti CZC je akceptace bitcoinu..