BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Nechci z tebe dělat idiota, že jsi to nezkontroloval, ale máš dobře dotažený kola? Kamarád si myslel, že mu odchází automat a nakonec se ukázalo, že měl 3 z 5 šroubů povolený
Tip to neni spatny, protoze poprve to udelalo v lednu v Myte, kdy jsem menil zimaky na letnaky a pri te prilezitosti jsem poprve pouzil takovy maly 12V utahovak, nicmene ty kola jsou dotazeny dost, kdyz jsem to ted zkousel rucne, dal to neslo, ale pretazeny taky nebudou, protoze povolit rucne jdou ...
A nepsal jsi tu, že máš prasklou pružinu? Ale to by dělalo asi jen při zatáčení..
JJ, ale kdyz to udela to lupnuti tak se cele auto jakoby "pridrhne". Neni to jen zvukovy efekt, proto mi neprijde, ze by to delala pruzina. Ale nez to rozdelam tak je vymenim.
tak me se povedlo mit nejen povoleny srouby ale ja je dokonce i ztratil a taky to drhlo...
Citroen C4 GP
Tak zas na druhou stranu je dobrý, že víš co to bylo.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Vždyť píše, že rány furt
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Píšu rychlejc než čtu .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).