Onboard videa
Re: Onboard videa
A skoro bych řekl, že zrcátko použil, od doby, cos ty vyjel mimo svůj jízdní pruh a jeho blinkr a vyhnutí, tak neuplynula ani vteřina. Prostě tě tam nečekal, což ho sice neomlouvá, ale tys tu situaci vyřešil jako kokot...
Řidič předjíždějícího vozu nikam nespechal a nebyl důvod se tam cpát, zejména když ví, že za křižovatkou je táhlá dlouhá rovinka
Naposledy upravil(a) ferdinand dne úte 05 dub 18:42, celkem upraveno 1 x.
to ještě jde, znám borce, kterej po podobném manévru vylezl z potoka
zde bych to ani na spoluvinu toho focuse nevidel. cara neni zed, ale predjizdet na dvojite plne, to je pro mne srovnatelne s jezdenim na cervenou na krizovatce plne aut.
1. na plné čáře není předjíždění zakázáno, ani na dvojité, pokud není současně splěna podmínka §17, což zde není - velmi důležité, protože takové předjetí na plné čáře nemůže být postihováno dle § 22/1f) bod7
2. čára pár metrů poté končí
2. čára pár metrů poté končí
Předjíždět ne, ale přejíždět ji ano, takže pokud se ti nepodaří předjet v rámci svýho pruhu... Ale je to kdyžtak jiný přestupek, určitě ne porušení zákazu předjíždění.
je to přestupek bez bodového ohodnocení s max. výší sankce 2000,- kč
Jj. To mi připomíná, že teď dali na benešovskou zákazy předjíždění tam, kde je odstavný + plná a kilometr výhled. Takže když někdo uhne a pustí tě, tak porušíš zákaz předjíždění, i když ani tu čáru nepřejedeš. Totální idiocie, samotná čára řešila co měla
mi je to ve finale burt, je to jako projet na cervenou a divit se, ze mi z boku nekdo vyjel na jeho oranzovou.
máš pravdu, mirku