BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Používám to už dlouho (měl jsem to už v roce 2010 na R36) na všech autech. Je to znát. Reakce na plyn je znatelně rychlejší - zejména u aut s Euro6.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky mám v N53 pověšený na DME piggybag od Burgerů (PowerBox) za účelem zlepšení reakcí na práci s plynem (+ prý přidá i nějakého toho koně, prý)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak po několika měsících zimního ježdění v obludě / X5 / jsem dnes zase po dlouhé době projel Alpinku,kuwa to jede a zatááčíí,no fakt nádhera a to ji chci já starej nevěrník prodat,aby se mi to nevymstilo.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tak, po dnešku jsou 3/4 zajíždění hotovy, dalších 500km, v závěru (stále ještě ne pedal-to-metal, ale asitak 90% a 6300toček). Zítra to dokončím = zase 400 či 500 km a hlavně na závěr temu už naložím 100% a redline......
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
kolik už ,že máš najeto ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
1500 km. A ano, taky si myslím, že je to pořád moc zhurta...
Já bych s nějakýma rudýma liniema počkal do 3tkm.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tenhle taky zajizdi a asi neco o motorech bude vedet kdyz stavi ty monstra ...
https://youtu.be/SFaWfRM8Dw8?t=1210
I kdyz jak rika pry je to spis o zajizdeni zbytku mechaniky nez motoru.
https://youtu.be/SFaWfRM8Dw8?t=1210
I kdyz jak rika pry je to spis o zajizdeni zbytku mechaniky nez motoru.
Tak zajeto. Fertig.
Neska asi 400 km, před závěrem na D1 mezi VY a KM sem to opakovaně, asi 5x poslal pod plným "pedal-to-metal" do omezovače. A potem si "střihnul" troche ostřeji II/150 od BpH do VM (nebyl provoz) - kura, motor je fčíl kurewsky rychlejší než podvozek ( dojíždím žluté Koni, už toho mají dost, nové tam ale dám až po lyžích ve FR, až přezuju na letní).
Sem silně spokojen, zítra servis (wolej) u Michala, vyměním ty dvě lambdy a tím se snad zbavím rozsvěcující se kuntrolky (+ jemného kolísání tahu pod velmi mírným plynem) a tradá do dalšího 1/4mio km....
Neska asi 400 km, před závěrem na D1 mezi VY a KM sem to opakovaně, asi 5x poslal pod plným "pedal-to-metal" do omezovače. A potem si "střihnul" troche ostřeji II/150 od BpH do VM (nebyl provoz) - kura, motor je fčíl kurewsky rychlejší než podvozek ( dojíždím žluté Koni, už toho mají dost, nové tam ale dám až po lyžích ve FR, až přezuju na letní).
Sem silně spokojen, zítra servis (wolej) u Michala, vyměním ty dvě lambdy a tím se snad zbavím rozsvěcující se kuntrolky (+ jemného kolísání tahu pod velmi mírným plynem) a tradá do dalšího 1/4mio km....