Mercedes - auto pro masy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mercedes - auto pro masy
No je nutnu tam pichnúť kinderko a kocik...to up! neda ani omylom a dialnica na nom tiez nie je zázrak.
Bcko uz by nebolo zle ale to je len velke Acko mam pocit...rovnaky motor, platforma...
Stepan: ono je to tak škaredé az je to skoro pekne...ale dizajn kandidatke vyhovuje
Dobovy test od PJ nevyznieva vobec spatne...
https://www.autorevue.cz/mercedes-a180- ... ticleStart
Bcko uz by nebolo zle ale to je len velke Acko mam pocit...rovnaky motor, platforma...
Stepan: ono je to tak škaredé az je to skoro pekne...ale dizajn kandidatke vyhovuje
Dobovy test od PJ nevyznieva vobec spatne...
https://www.autorevue.cz/mercedes-a180- ... ticleStart
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mě se to nějak extra hnusné nezdá. Je to prostorné.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To je aj ten hlavny argument...ma to viac miesta nez klasicky Golf ale na mensom podoryse ako Polo a k tomu je tam pre zenu prijemny zvyseny posed ala SUV...win, win, win
Asi to bude treba ist oskusat a uvidi sa...
Asi to bude treba ist oskusat a uvidi sa...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem měl,jede to úžasně s tím motorem.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Boli s tym nejake trable?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Známy to měl, ale tuším v naftě a docela si ho pochvaloval.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
další z "pěkných"zkušeností. Chci se už týden objednat na přezutí a servis, minulý týden mi slečna slíbila, že mi v úterý "někdo" zavolá. V úterý podle očekávání nikdo nezavolal, tak jim ve středu volám znovu a paní tentokrát, že mi během dne "někdo" zavolá a domluví se na termínu Ano, zase bez překvapení nikdo nezavolal. Tak tam musím osobně kvůli blbému objednání a nebudu překvapený, když mě i na pobočce pošlou někam. MB Chodovu se už směju. Budu věřit, že mám jen smůlu a takhle "dobře" se ke zákazníkům nechovají.
- Lachende Bestien
- Letec
"Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají." - platné pravděpodobně pro všechny prodejce předražených plechových krabic
Navíc bych tipoval nedostatečnost kupní síly směšně placené většiny pracujících lidí v čr a z ní vyplývající přezíravost slečny Mercedes. To by tak hrálo, aby si běžný opičácký untermensch z montovní kotliny mohl dovolit "prémiovou" značku.
Třeba se snaží všechny stávající i budoucí zákazníky odradit, aby pak mohli použít nízká čísla prodejů k racionalizaci postupného snížvání investic do sítě servisů/prodejen.
Kdybyste měl 2 sady kol, mohl byste si to i vyměnit sám a nečekat až se milostivá slečna mercedes uvolí k akci.
Navíc bych tipoval nedostatečnost kupní síly směšně placené většiny pracujících lidí v čr a z ní vyplývající přezíravost slečny Mercedes. To by tak hrálo, aby si běžný opičácký untermensch z montovní kotliny mohl dovolit "prémiovou" značku.
Třeba se snaží všechny stávající i budoucí zákazníky odradit, aby pak mohli použít nízká čísla prodejů k racionalizaci postupného snížvání investic do sítě servisů/prodejen.
Kdybyste měl 2 sady kol, mohl byste si to i vyměnit sám a nečekat až se milostivá slečna mercedes uvolí k akci.
já bohudík mám 2 sady kol, a po téhle zkušenosti si tu zimní sadu beru domu a už tam nepáchnu. Nutno dodat, že mi při polovině cesty na centrálu zavolali a domluvili jsme se, jen si trošku spletli den. Ušetřili mi další hodinu než by si mě na té pobočce přehazovali z jedné stanice na druhou.
Nemůžu si zas stěžovat na prodavače plechovek BMW ve Vestci, všude sice čtu/jsem četl, že to tam stojí za houby, ale za ty 2 roky co od nich mám auto se mi nestalo, že bych byl nespokojený. Oproti tomu MB se všude chválí, realita ale úplně někde. Tfuj, už nikdy víc.
Nemůžu si zas stěžovat na prodavače plechovek BMW ve Vestci, všude sice čtu/jsem četl, že to tam stojí za houby, ale za ty 2 roky co od nich mám auto se mi nestalo, že bych byl nespokojený. Oproti tomu MB se všude chválí, realita ale úplně někde. Tfuj, už nikdy víc.