No vždyť. Když vezme automat, tak bude mít spoustu času si ho užívat, zkoumat iDrive, kochat se a tak...Snowman000 píše:...a čím viac má to auto stáť tým viac si ho chce užiť...
Má proste rád autá a jazdenie a kým ešte môže tak si ho bude užívať
Nové auto do 50 tisic EUR
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No on je ešte analog...iDrive by do potencialnej 3er nechcel ani zadarmo...proste to je ďalšia hovadina, ktorá stojí majland a ktorá je v aute len preto aby sa pokazila...vasco píše:No vždyť. Když vezme automat, tak bude mít spoustu času si ho užívat, zkoumat iDrive, kochat se a tak...Snowman000 píše:...a čím viac má to auto stáť tým viac si ho chce užiť...
Má proste rád autá a jazdenie a kým ešte môže tak si ho bude užívať
Nikdy nepoužival v aute ani tempomat, ani vyhrievanie sedaciek, ani aut.stierače/svetlá aj ked to v tom aute bolo...
PS: Jeho vysnívané auto, ktoré by už nikdy nechcel predať je Mercedes SL 300 R129 manuál...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
že nechce AT, budiž ale že nepoužívá tempomat a vyhřejvaný sedačky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Párkrát to vyskúšal, ale prišlo mu neprirodzené nemať nohu na plyne a neregulovať si ním rýchlosť a to keď mal dobré obdobie tak nabehal 80tis. km za rok... tempomat nepoužívam ani ja, ikeď ten nábeh je u mňa výrazne nižší...
A výhrev sedačiek použil snáď raz, keď vonku bolo -20 a bol lyžovať...
A výhrev sedačiek použil snáď raz, keď vonku bolo -20 a bol lyžovať...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
cemu sem zatim neprisel na chut jsou auto sterace, nikdy nefunguji jak maji a tempomat taky moc nepouzivam, spise v posledni dobe vubec. Ale to prikladam hlavne tomu, ze jej spolu s auto steraci nemam v aute.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No aut. stierače snáď nikde nikdy nefungujú, no najhoršie je na tom VW Group, ktory vyhodil cyklovač a miesto toho tam dali emancipovanu veveričku, ktora ich je schopná pustit aj vo vakuu...goes píše:cemu sem zatim neprisel na chut jsou auto sterace, nikdy nefunguji jak maji a tempomat taky moc nepouzivam, spise v posledni dobe vubec. Ale to prikladam hlavne tomu, ze jej spolu s auto steraci nemam v aute.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
goes píše:Ale to prikladam hlavne tomu, ze jej spolu s auto steraci nemam v aute.
já měl dešťovej senzor v 3er a bylo to príma
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
V Peugeotu 406 fungovaly automatické stěrače docela dobře, ale já si to stejně raději nastavuju sám. Mě vůbec baví si v autě s lecčím hrát, i když mám automatickou klimu tak pořád měním kam má foukat, na jaký stupeň větráku... A úplně nejspokojenější jsem s přenosnou navi a ještě radarovým detektorem .
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak najlepšia NAVI vždy bola a vždy bude mapa len nesmie byt 1970-ho...to sa mi stalo ked som prvýkrát isiel do Prahy autom a zobral si pre istotu mapu asi z 1980-teho...bola mi zbytočná
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
+1Snowman000 píše:Tak najlepšia NAVI vždy bola a vždy bude mapa len nesmie byt 1970-ho...to sa mi stalo ked som prvýkrát isiel do Prahy autom a zobral si pre istotu mapu asi z 1980-teho...bola mi zbytočná
do kamene vytesat!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.