zatim by zustala, casem by se videlo. mam ale pocit, ze pokud to udelam, e46 bude muset jit, protoze uz by mi asi nemela co nabidnout. v podstate by se mi velmi zjednodusil zivot, vzdy je lepsi opatrovat jen jedno auto nez dve
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak to chapem...sice kazde je trochu charakterom ine (E46 mi pride ako krasne vytrhnutie z modernej motoristickej sedi...E90 ako ten najlepsi sleeper a univerzal na vsetko). Asi bych si nedokazal vybrat ktore je na aktualnu situaciu vhodnejsie a jedno auto stale zanedbaval
Jdi do toho...zbav sa 330i a M3 (alebo ju schovaj do stodoly) a uzi si naplno to najlepsie z nich vo forme E90 M3
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vydrz 2 roky. Dobehne mi operak a kdyz ji moc neojezdis, tak urcite nejakej kvalitni deal udelame.
V te dobe uz budou Vette na urovni E90 M3. A prece bys nechtel M3, kdyz muzes mit Vette
vette ani zadny jiny sportak nechci. ja chci auto, ktere me bude bavit pri normalnim jezdeni a nebudu ho muset zase tak moc opecovavat. nic, co by nutne muselo byt zavrene v garazi.
soucasne to musi mit 4 mista. e90 M3 je v kazdodenni pouzitelnosti nekde na pul cesty mezi M3 e46 a e90 330i, proto tohle auto. o nicem jinem vubec neuvazuju.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou